kajmuhabbet
Meraklı Üye
Yok yarın onuda alayım teşekkür ederimAşağı yukarı aynı mantık![]()
![Birleşmiş el: açık ten rengi :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
![Birleşmiş el: açık ten rengi :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Yok yarın onuda alayım teşekkür ederimAşağı yukarı aynı mantık![]()
Almayın öncelikle iyota tepkisini görelim. Ayrıca ayaklarını sormuştumYok yarın onuda alayım teşekkür ederim![]()
Ben ekliyorum kendim için beyfendinin yazdıklarını alıcam yarın hafifte olsa belki solunumuna yardımcı olurSolunum rahatlatıcı bir şeyse verin,kuş için faydalı olur. Peki içerisine bir şeyler ekliyor musunuz makinenin?
Cevap vermiştim gelmemiş sanırım ayakları normal ne soğuk ne sıcakAlmayın öncelikle iyota tepkisini görelim. Ayrıca ayaklarını sormuştum
Tamam umarım budurda sorun en kısa sürede çözülür ben kaç tane foruma yazdım bir tek burda siz söylediniz veterineride o forumdan önerilerde gördüm kanatlı uzmanı diye götürdüm antibiyotik yazıp gönderdiHiçbir forumda iyot eksikliği ihtimali kimsenin aklına gelmez. Hatta 100 veyerinere götürün 1'i belki biliyordur. Uzaktan %100 iyot eksikliğindendir diyemiyorum. Ama %80 diyorum
Benim öngörüm troid bezinin şişip solunumu zorlaştırdığı yönünde. Bu ön görüm doğruysa buhar makinesi de işe yaramaz. Ama iyot %80 çözer.Ben ekliyorum kendim için beyfendinin yazdıklarını alıcam yarın hafifte olsa belki solunumuna yardımcı olur![]()
İnşallah yarın belli olucak son bir sorum var eğer iyotla alakalıysa hemen etki eder mi belli olur mu yaniBenim öngörüm troid bezinin şişip solunumu zorlaştırdığı yönünde. Bu ön görüm doğruysa buhar makinesi de işe yaramaz. Ama iyot %80 çözer.
Benim küçüklükten gelen bir şey astımım tutmuyor bile diyebilirim ama son zamanlarda bir akıntım vs var benimde belki benden geçti bilemiyorum hiçSizin evde solunumu etkileyen etken sebep olabilir. Siz astımmışsınız, kuşta da solunum sorunu var.
VerdiiiAkşama kadar bir tık da olsa iyileşme görülürse iyot eksikliğiyle alakalıdır. Ayak soruma hala cevap vermediniz
.Cevap vermiştim gelmemiş sanırım ayakları normal ne soğuk ne sıcak![]()
Yok verdim cevap 2 kere hemde gitmemiş mi o mesajlar bilemedim ayakları ne sıcak ne soğuk normal geldi banaAkşama kadar bir tık da olsa iyileşme görülürse iyot eksikliğiyle alakalıdır. Ayak soruma hala cevap vermediniz
Hayır astım bulaşıcı değildir endişelenmeyin. Ve kuş astım değil yüksek ihtimalle.Benim küçüklükten gelen bir şey astımım tutmuyor bile diyebilirim ama son zamanlarda bir akıntım vs var benimde belki benden geçti bilemiyorum hiç![]()
Allahım inşallah yarın düzelir iyotla antibiyotiğe gerek kalmaz kendime bile kullanmamak için her şeyi yapıyorumHayır astım bulaşıcı değildir endişelenmeyin. Ve kuş astım değil yüksek ihtimalle.
Normal olması benim iddiamı kuvvetlendiriyor. Eğer enfeksiyon olsaydı kuşun ateşi de olurdu. Ateşi de olsa ayağı soğuk olurduYok verdim cevap 2 kere hemde gitmemiş mi o mesajlar bilemedim ayakları ne sıcak ne soğuk normal geldi bana
Evet akıntısı vs yok dışkısıda koyu yeşil baya öksürmüyor hapşırmıyor kusması yok sadece çok keyifsiz ve olduğu yerde uyukluyor gözünü açamıyor ve kafeste o şekilde aşağı doğru eğilerek uyuyor çok üzülüyorum o halineNormal olması benim iddiamı kuvvetlendiriyor. Eğer enfeksiyon olsaydı kuşun ateşi de olurdu. Ateşi de olsa ayağı soğuk olurdu![]()
Cevabınızı görmemişim pardon.Allahım inşallah yarın düzelir iyotla antibiyotiğe gerek kalmaz kendime bile kullanmamak için her şeyi yapıyorum
İyotla düzelse bile antibiyotiğe 3 gün devam etmelisiniz. Direnç gelişmemesi için.Allahım inşallah yarın düzelir iyotla antibiyotiğe gerek kalmaz kendime bile kullanmamak için her şeyi yapıyorum