Muhabbet kuşum çok hasta

Solunum rahatlatıcı bir şeyse verin,kuş için faydalı olur. Peki içerisine bir şeyler ekliyor musunuz makinenin?

Hiçbir forumda iyot eksikliği ihtimali kimsenin aklına gelmez. Hatta 100 veyerinere götürün 1'i belki biliyordur. Uzaktan %100 iyot eksikliğindendir diyemiyorum. Ama %80 diyorum

Hiçbir forumda iyot eksikliği ihtimali kimsenin aklına gelmez. Hatta 100 veyerinere götürün 1'i belki biliyordur. Uzaktan %100 iyot eksikliğindendir diyemiyorum. Ama %80 diyorum
Tamam umarım budurda sorun en kısa sürede çözülür ben kaç tane foruma yazdım bir tek burda siz söylediniz veterineride o forumdan önerilerde gördüm kanatlı uzmanı diye götürdüm antibiyotik yazıp gönderdi :(

Sizin evde solunumu etkileyen etken sebep olabilir. Siz astımmışsınız, kuşta da solunum sorunu var.

Akşama kadar bir tık da olsa iyileşme görülürse iyot eksikliğiyle alakalıdır. Ayak soruma hala cevap vermediniz

Normal olması benim iddiamı kuvvetlendiriyor. Eğer enfeksiyon olsaydı kuşun ateşi de olurdu. Ateşi de olsa ayağı soğuk olurdu 👍
Evet akıntısı vs yok dışkısıda koyu yeşil baya öksürmüyor hapşırmıyor kusması yok sadece çok keyifsiz ve olduğu yerde uyukluyor gözünü açamıyor ve kafeste o şekilde aşağı doğru eğilerek uyuyor çok üzülüyorum o haline

Geri