Muhabbet kuşum ağzından beya seyler geliyir

Gelişme var evet. Bu şekilde devam edelim. Tam düzelene kadar. Suyuna neler katıyorsunuz şuan ?
Flagyl 3/1, Triflucan 6 damla, Probiyotik 8 damla, Eritrotek 2 mercimek kadar suyuna katıyorum. Günde 2 defa değişiyorum suyunu. 2 gün oldu. Kaç güne tamamlamam lazım.

Her gün gelişmeleri ve videosunu paylaşın ona göre karar veririz. Muhtemelen 5 veya 7 gün devam edecez. 4. gün kafesi ve tüm ekipmanlarını tünekler yemlikler vs dahil dezenfekte etmelisiniz. Kaynar su kullanabilirsiniz mesela. Veya bir dezenfektan kullanırsınız.

Her gün gelişmeleri ve videosunu paylaşın ona göre karar veririz. Muhtemelen 5 veya 7 gün devam edecez. 4. gün kafesi ve tüm ekipmanlarını tünekler yemlikler vs dahil dezenfekte etmelisiniz. Kaynar su kullanabilirsiniz mesela. Veya bir dezenfektan kullanırsınız.
Anladım dediğiniz gibi yapayım. Çok teşekkür ederim. Kaynar su + Sirke kullansam olur mu

Olur kaynar su daha önemli ama. Yemlikleri suluğu falan yavaş yavaş ısıtarak en son kaynar suya atın birden atarsanız çatlayabilir.

Olur kaynar su daha önemli ama. Yemlikleri suluğu falan yavaş yavaş ısıtarak en son kaynar suya atın birden atarsanız çatlayabilir.
Bugün ilacın 4.günü. Kafesini dediğiniz gibi dezenfekte ettim. Yemeğini güzel yiyor suyu da normale göre çok fazla kana kana içiyor. Ama uyuması hep devam ediyor. Yani en fazla 2-3 dk başka şeyle ilgileniyor sonra gelip elimde uyumak istiyor. Elime alınca ayakları da çok soğuk oluyor. Ondan galiba hep elimde uyumak istiyor. Calpol da veriyorum ama çok az etki ediyor gibi geldi.
Bugün ki dışkısı böyleydi. Dışkısında artık yem olmuyor.
Hasta olduktan sonra kafesin dışında genelde böyle uyumaya başladı. Bu kötü bir şey mi

Bugün ara ara böyle haraket yaptı

Ateşinin hala düşmemiş olması çok ilginç. Veterinerin verdiği antibiyotik hangisiydi ?

İlaç kullanmaya başlayalı tam 4 gün oldu mu ? İlaçlar etki ediyor mu emin olaamadım aslında bir yandan hafif iyileşme oldu diğer taraftan ateş devam ediyor.
31 Ekim de gittiğim ilk veteriner siringada ilaç hazırlayıp verdi. 14 gün kullandım ve kuş tekrar kustu. Veteriner başka bir şey yapamayız deyince. Başka veterinere gittim Eritrotek verdi. Ve 6 gün kullandım.( 13 Ekimden 18 Ekime kadar.) 24 Ekime kadar normal vitamin kullandım. Kuş biraz iyi olmuştu. Sonra tekrar kusunca size yazdım. 2 gün Flagyl+Probiyotik kullandım. 3 gün Triflucan+Probiyotik kullandım. Son 4 gündür de Triflucan +Flagy+Eritrotek + Probiyotik kullanıyorum.

Son 4 gündür de Triflucan +Flagy+Eritrotek + Probiyotik kullanıyorum.
Yarın da bu şekilde devam edin. Daha sonra eritrotek'i ve trifuculan'ı keselim. Flagyle ve probiyotikle devam edelim. İlginç olan dışkısının yemesinin iye gitmesine rağmen ateş ve halsizliğin geçmemiş olması. Şimdiye geçmiş olmalıydı. İç parazit için bir şey kullanmış mıydınız yakın zamanlarda ?

Yarın da bu şekilde devam edin. Daha sonra eritrotek'i ve trifuculan'ı keselim. Flagyle ve probiyotikle devam edelim. İlginç olan dışkısının yemesinin iye gitmesine rağmen ateş ve halsizliğin geçmemiş olması. Şimdiye geçmiş olmalıydı. İç parazit için bir şey kullanmış mıydınız yakın zamanlarda ?
Falgyl ve probiyotiğin miktarı aynı mı olacak. Yarım suluga 3/1 flagy, 8 damla probiyotik. Yok yukarıda dediklerimin dışında bir şey kullanmadım

Toplam 3 gün daha flagyle devam edelim. Ayrıca iç parazit için ilaç kullanalım. Tollisan u200 sipariş edin. Ense damlasıdır. Ense derisine 1 damla damlatacaksınız.

Toplam 3 gün daha flagyle devam edelim. Ayrıca iç parazit için ilaç kullanalım. Tollisan u200 sipariş edin. Ense damlasıdır. Ense derisine 1 damla damlatacaksınız.
Veterinere kuş cok kaşınıyor deyince 1 damla ensesine damla damlattı.13 Kasımda. Ondan sonra kaşınması baya azaldı.
Yarından itibaren Flagyl+Probiyotik kullanacam dimi. Flagy 3/1, Probiyotik 8 damla dimi.

Veterinere kuş cok kaşınıyor deyince 1 damla ensesine damla damlattı.13 Kasımda. Ondan sonra kaşınması baya azaldı.
Yarından itibaren Flagyl+Probiyotik kullanacam dimi. Flagy 3/1, Probiyotik 8 damla dimi.
Kullanmadım demiştiniz. Ondan önerdim. 3 gün sonra yeni bir tedaviye geçilip geçilmeyeceğine karar veririz 👍

Kullanmadım demiştiniz. Ondan önerdim. 3 gün sonra yeni bir tedaviye geçilip geçilmeyeceğine karar veririz 👍
Bugün ki dışkısında hep yem vardı 😔 4-5 gündür yoktu normalde. Ayaklari da ılıktı bugün. Eskisi gibi soğuk değildi. Mutlu olmuştum ayakları ısındı diye ama bu sefer dışkısı böyle oldu. Yemesi ve içmesi güzel. Uykusu aynı. Yemek ve su dışında uyuyor.

Dışkısını paylaşır mısınız ishal var mı ?

Bugün ilaçları kesiyoruz zaten. Şimdiden suluğunu alın. 3 saat sonra çeyrekten az suya 5 damla probiyotik katın. Gece yatmadan önce alın sabah yeni probiyotikli su katın ve akşam tekrar dışkı resmi atın.

Geri