Muhabbet kuşum ağzından beya seyler geliyir

İlaçlı suyu 4-5 saat sonra alıp 3 saat sonra teze hazırlayıp verin. Aynı miktar. Temiz suya ulaşamamasına dikkat edin ama.
Teze den ne demek istediğinizi anlayamadım. İlaçlı su 4-5 saat durduktan sonra Probiyotikli su mu hazırlamam gerekiyor.

Teze den ne demek istediğinizi anlayamadım. İlaçlı su 4-5 saat durduktan sonra Probiyotikli su mu hazırlamam gerekiyor.
İlaçlı su zamanla etkinliğini yitirir. İlaçlı suyu taze yaparak verin günde 2 kez. Hazırlamadan önce 2-3 saat susuz kalsın ki verir vermez içsin.

İlaçlı su zamanla etkinliğini yitirir. İlaçlı suyu taze yaparak verin günde 2 kez. Hazırlamadan önce 2-3 saat susuz kalsın ki verir vermez içsin.
Simdi anladım dediğinizi teşekkür ederim. Prozim Plus Probiyotik almamı önermiştiniz. Yarın Probiyotik elime ulaşacaktı ve kullanmaya başlayacaktım. Ama yarın ilaç kullanmaya başlayacağım için bu probiyotiği tedavi bitince mi kullanmalıyım. Yoksa tedaviyle beraber mi. Çok soru sordum kusura bakmayın. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim

Simdi anladım dediğinizi teşekkür ederim. Prozim Plus Probiyotik almamı önermiştiniz. Yarın Probiyotik elime ulaşacaktı ve kullanmaya başlayacaktım. Ama yarın ilaç kullanmaya başlayacağım için bu probiyotiği tedavi bitince mi kullanmalıyım. Yoksa tedaviyle beraber mi. Çok soru sordum kusura bakmayın. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Tekrardan çok teşekkür ederim
Probiyotik de katın suyuna daha iyi olur. 8 damla da probiyotik katın.

Probiyotik de katın suyuna daha iyi olur. 8 damla da probiyotik katın.
Kuşuma probiyotik ile beraber ilacı verdikten sonra dışkısı daha açık yeşil olmaya başladı. Dışkısında da eskisi kadar yem yok. Ama ateşi var galiba. Dünden beri boynuma yapışık uyumak istiyor. Elime aldığım gibi eşarbımın altından boynuma atlıyor ve oraya yaslanarak uyuyor. Boynumdan almak için baya zorlanıyorum. Yapışıyor sanki oraya. Veya yanan kaliforün üstünde durmak istiyor. Tekrardan calpol versem olur mu

Veterinerden enrocure veya enroflaksasin etken maddeli herhanfi bir ilaç alıp başlayın o zaman. 4 günde gelişme olmadıysa ilaç fayda etmemiş demektir. Nasıl kullandınız ilacı

Veterinerden enrocure veya enroflaksasin etken maddeli herhanfi bir ilaç alıp başlayın o zaman. 4 günde gelişme olmadıysa ilaç fayda etmemiş demektir. Nasıl kullandınız ilacı
Yarın veterinere gideyim o zaman 😔 Sabah saat 9 da yarım suluğa Triflucan (6 damla) ve Prozim Plus Probiyotik (8 damla) katarak verdim. Akşam 6 da suyunu tazeleyerek aynısı verdim. Yani gün içinde ilaçlı suyunu iki kez değiştirerek verdim. Şimdi kafasını aşağıya eğerek uyuyor. Hiçbir şey etki etmiyor sanki. Neden böyle oluyor ki 😔 siz de çok ilgilendiniz Allah razı olsun
Yumurta maması verebilir miyim

Hocam yapmayın bu mesajda trifuculan da katacaksınız demişim size.
Tedavi sürecince her gece suluğunu alın. Sabah 9 gibi taze ilaçlı su hazırlayıp verin. Amaç verir vermez içmesi. Trifuculan da katacaksınız suyuna ertesi günden itibaren 8 damla katın. Suluk yarım dolu olacak.

Kusura bakmayın. Mesajları çok kez okudum yanlış yapmamak için ama anlayamamışım. Şimdi Flagyl+Triflucan+Probiyotik kullansam faydalı olur mu
Geciktiniz. Eğer hızlı davranabilirseniz, Veterinerden enrocure alıp başlayın. Yapamıyorsanız flagyle yapın ama dozu biraz fazla katın.

Size söylediğim gibi. Ama dozu biraz arttırarak

Size söylediğim gibi. Ama dozu biraz arttırarak
Veterinere gittim Eritroteki 1 hafta daha kullan dedi. 4 gündür triflucan kullandığımı dedim onu bilmiyorum içeriğine bakmam lazım dedi. Kusmasinin beyazdan su rengine dönmesi iyi bir şey dedi. İçindeki mikrop dirençli dedi. Ama ilaç etki ediyor dedi. Sizin dediğiniz Flagly+Triflucan+Probiyotiğe mj devam edeyim Eritrotek e mi . Triflucan için benim verdiğim tedaviye engel değil kullanabilirsiniz dedi.

Son düzenleme:
Geri