ArmyOfNunu
Meraklı Üye
Anladım teşekkür ederimHapın 1/3'ünü trifuculan 6 probiyotik 8 iki günde düzelme olmazsa Diğer ilaca geçeriz.
Anladım teşekkür ederimHapın 1/3'ünü trifuculan 6 probiyotik 8 iki günde düzelme olmazsa Diğer ilaca geçeriz.
Bir videosunu atar mısınız
Eritrotek'ten mi. Ne kadar katmam lazımKuş kötü durumda maalesef umarım kurtulur. Bence işi şansa bırakmayıp diğer antibiyotikten de katmak gerek.
Eritrotek toz halinde. Yarım çay kaşığı katsam olur mu. Yok hiç temiz su vermiyorum. İlaçlı suyu günde 2 kez veriyorum. Temiz su vermem lazım mı8 damla katın. Kuş tedavi sürecinde temiz suya ulaşamıyor değil mi ?
Hayır asla temiz su içmemeli. Toz ise 2 mercimek tanesi kadar.Eritrotek toz halinde. Yarım çay kaşığı katsam olur mu. Yok hiç temiz su vermiyorum. İlaçlı suyu günde 2 kez veriyorum. Temiz su vermem lazım mı
Anladım teşekkür ederim ederimHayır asla temiz su içmemeli. Toz ise 2 mercimek tanesi kadar.
Kuş kötü durumda maalesef umarım kurtulur. Bence işi şansa bırakmayıp diğer antibiyotikten de katmak gerek.
Suyunu güzel içiyor. Yemini de yiyor. Ateşini düşürmek için bir şey yapabilir miyimİlaçlara devam ateşi var diye peteğin üstüne gitmek istiyor. Kafesi peteğe yakın koyun. İlaçlı suyu içiyor mu yem yiyor mu
Anladim teşekkür ederimCalpol damlatabilirsiniz ağzına.
Bugün kuşumun dışkısı böyleydi. 3-4 gündür dışkısında yem yok. Yemini de güzel yiyor. Suyu normale göre çok içiyor. Bugün hiç kusmadı. Ama uyuması aynı. Yemek yedikten sonra hep uyuyor. Ama uyuması değişti. Kafasını öne doğru eğerek de uyuyor artık. Boynumuza veya yanan petekte durmak istiyor genelde. Kafese koyunca da dışarı çıkmak için baya mücadele ediyor. Ötüyor ve kafeste dolanıp duruyor. İlaçlı su dışında sabah akşam 1 damla calpol veriyorum.Calpol damlatabilirsiniz ağzına.
Paylaşırım. Sanki biraz iyileşiyor. Kusmayı genelde 10-15 gün sonra tekrarlıyor.Düzelmeye başlamış sanki. Videosunu da paylaşır mısınız
Tam tedavi etmiyorsunuz demekki. Tedaviyi yarım kesmek hatadır. İyileşmeden sonra iki gün daha devam etmek gerekir.