maviminikkus
Meraklı Üye
evde çocuk olunca seste çok oluyor haliyle maalesef3 te uyuyorsa gündüz uyıklaması ondan olabilir. Akşam 9-10 gibi uyıması gerekir normalde

evde çocuk olunca seste çok oluyor haliyle maalesef3 te uyuyorsa gündüz uyıklaması ondan olabilir. Akşam 9-10 gibi uyıması gerekir normalde
Ortam kuş için uygun değil. Hem gece geç yatıyor hem erken kalkıyor uykusunu alamıyor hem üşüme sorunu var hem gürültü sorunu.. Çözüm bulmalısınızevde çocuk olunca seste çok oluyor haliyle maalesefüstünü örtüyle kapıyoruz ışıktan vs rahatsız olmasın diye ama hep bi seste bi gözü açık bizi izliyor kafasını arkasına gömmüşken bile
rahat edemiyor olabilir evet
8Tedavide kaçıncı günümüz ?
hocam biz başka odaya aldık daha sessiz olan karanlık bir yere ama kuşun huzursuz olduğunu fark ettik birkaç defa sessizliğinden bile anlaşılıyor böyle durumda. başka odada daha çok kabarıyor ve uyumuyor asla gece yarısı uyanıp kontrol ettigimi bilirim defalarca. havalar ısınacak diye beklerken iyice soğudu bu sefer gece kafesin üstünü etrafını battaniyeyle örtüp içine kavanozu koyunca kafesin içi de ısınıyor o üstünde geceleri durmuyor zaten. sabah kabarmış oluyor baya elime alıyorum su koyuyorum düzeliyor. o altındaki kavanoz sorun yaratır mı soğuklar geçene kadar koysam?Ortam kuş için uygun değil. Hem gece geç yatıyor hem erken kalkıyor uykusunu alamıyor hem üşüme sorunu var hem gürültü sorunu.. Çözüm bulmalısınız
evet sabah 7 gece 12 birer damla damlatıyoruz. daha doğrusu kaşıkla veriyoruz o kendi alıyor. aldığından eminizFerrozinc damlatmaya devam ediyorsunuz değil mi
Tek damla verin artık aşırı yüklemeyelim. Hatta 2 gün sonra haftada 2 damla vermeye başlayın.evet sabah 7 gece 12 birer damla damlatıyoruz. daha doğrusu kaşıkla veriyoruz o kendi alıyor. aldığından eminiz![]()
Kavanoz kalabilir sorun yok ama örtü olsun üzerindehocam biz başka odaya aldık daha sessiz olan karanlık bir yere ama kuşun huzursuz olduğunu fark ettik birkaç defa sessizliğinden bile anlaşılıyor böyle durumda. başka odada daha çok kabarıyor ve uyumuyor asla gece yarısı uyanıp kontrol ettigimi bilirim defalarca. havalar ısınacak diye beklerken iyice soğudu bu sefer gece kafesin üstünü etrafını battaniyeyle örtüp içine kavanozu koyunca kafesin içi de ısınıyor o üstünde geceleri durmuyor zaten. sabah kabarmış oluyor baya elime alıyorum su koyuyorum düzeliyor. o altındaki kavanoz sorun yaratır mı soğuklar geçene kadar koysam?
tamamdırTek damla verin artık aşırı yüklemeyelim. Hatta 2 gün sonra haftada 2 damla vermeye başlayın.
tamamdır. saat 9-10 arası kafesi tamamen kapatacağım hava alabileceği şekilde rahat edip uyur belki.Kavanoz kalabilir sorun yok ama örtü olsun üzerinde
Şimdiden yarım örtün alışsın önce. Ani değişiklikler stres yapartamamdır. saat 9-10 arası kafesi tamamen kapatacağım hava alabileceği şekilde rahat edip uyur belki.
Jilet göğüs aşırı zayıflamadan ötürü kemiğin belirginleşmesi ortaya çıkması demektir. Anormal bir durumdur.bir şey daha sormak istiyorum jilet göğüs risk teşkil ediyor mu şu an için?
yok hocam örtüsü hep üstünde olur zaten onun kafesin önünü kapamayız bi şimdi onu da yapalımŞimdiden yarım örtün alışsın önce. Ani değişiklikler stres yapar
en başta bahsetmiştim hocam zaten zayıf maalesef bir süredir ağır hastalık geçmişi var. tartı aldım internetten geliyor bir iki güne tartıp yazacağımJilet göğüs aşırı zayıflamadan ötürü kemiğin belirginleşmesi ortaya çıkması demektir. Anormal bir durumdur.
Keten tohumu ve kenevir tohumu verin hem sıcak tutar hem kilo aldırırkilo alması için mama tarifiniz var mı yapıp versek
kenevir var yemedi hocam deneyelim yineKeten tohumu ve kenevir tohumu verin hem sıcak tutar hem kilo aldırır