maviminikkus
Meraklı Üye
keten tohumu da yeminde varmış zaten yiyordur hocamKeten tohumu ve kenevir tohumu verin hem sıcak tutar hem kilo aldırır
keten tohumu da yeminde varmış zaten yiyordur hocamKeten tohumu ve kenevir tohumu verin hem sıcak tutar hem kilo aldırır
Yeminde az vardır. Ayrı bir yemlikte günde 2 çay kaşığı keten 2 kenevir verin. Bahara kadar sonra yarı orana düşürün. Aşırı sıcaklarda kesin.keten tohumu da yeminde varmış zaten yiyordur hocam
40 normal ama bu kuşun ırkı farklı ,bu ırklar daha iri oluyor,sizinki zayıf ona nazaran.[url=https://hizliresim.com/knl5ybf][/URL]
günaydın hocam tarttık kuşumuzutartının doğru tarttığından eminiz evdeki malzemelerle denedik
sevindim yine de kuruma olmamasına40 normal ama bu kuşun ırkı farklı ,bu ırklar daha iri oluyor,sizinki zayıf ona nazaran.
Ama kuruma yok. 30 un altında olsaydı kuruma olduğunu söyleyebilirdik.
Hocam merhaba. Kuş iyi olunca güncelleme yapmamışım unutmuşum kusura bakmayın. İyiydi ama birkaç gündür yine kötü maalesef. Yine gün içinde sürekli uyuyor geviş getirir gibi yapıyor hiç keyfi yok. Birkaç gündür de kustuğunu görüyorum öyle çok değil bir tane veya iki tane yem çıkarıyor sadece bir kez salyalı kustu. Kuş tatsız oluyor ama kusunca canlanıyor mesela kafeste yerinde duramıyor. Şu an yine uyuyor pek tadı yok neşesiz elimizden daha ne gelir bilemiyoruz bizde..Güncel durum nedir merak ettim..
Bu kuş ya sizi ya beni deli eder sonundaşimdi uyandı kabarma yok ayaklar sıcak uçmada problem yok ötmesi de vardı. geviş getirme hareketi de yapmadı bakalım önümüzdeki saatlerde ne olacak durumu![]()
hahahaha o kadar haklısınız kiBu kuş ya sizi ya beni deli eder sonunda![]()