Erkek kuşMerhabalar kuşumun cinsiyeti nedir acaba? Ben erkek diye biliyorum. Fakat bazen acaba değil mi diye düşündürüyor. Birde dişi kuş poposunu sürter mi? Elime sürtüyor poposunu sürekli kur yapıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67688Ekli dosyayı görüntüle 67691Ekli dosyayı görüntüle 67692
Yaklaşık 2-3 aylık bir erkeğe benziyor, ama daha genç olduğundan cinsiyetini söylemek zor. Mesela benimkiler yaklaşık 4 aylık falan, cehre renkleri değişip duruyor.merhaba boncuğum kaç aylık acaba ?
Arkadaşlar bunu cevaplarsanız sevinirimMerhaba, yaklşık 1,5 ay önce 2 adet muhabbet kuşu aldık Acaba cinsiyetlerini ve yaşlarını söyler misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 67708Ekli dosyayı görüntüle 67709Ekli dosyayı görüntüle 67710
Bu gün sanırım hiç kimse bakmıyor bende pek bilgim olmasa da cevap vereyim dedim. Anladığım üzere 3-4 aylık dişi ama 2. foto temiz çıkmadığı için yaşından pek emin değilim. (4 aydan büyük değildir.)Balkonumuza gelen kaçak muhabbet kuşunun cinsiyetini ve yaşını öğrenebilir miyiz
Dişi gibi ama yavru gibi durmuyor sanki cere üstünde siyah çizgi yok alnı açıkBalkonumuza gelen kaçak muhabbet kuşunun cinsiyetini ve yaşını öğrenebilir miyiz
İkisi de dişi. Genç kuşlarMerhaba, yaklşık 1,5 ay önce 2 adet muhabbet kuşu aldık Acaba cinsiyetlerini ve yaşlarını söyler misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 67708Ekli dosyayı görüntüle 67709Ekli dosyayı görüntüle 67710
Dişi kuşBalkonumuza gelen kaçak muhabbet kuşunun cinsiyetini ve yaşını öğrenebilir miyiz
Kuşunuz dişi ve 3-4 aylık. Bu arada lütfen plastik tünek kullanmayın, kuşun ayağında mantara sebebiyet veriyor. Onun yerine tahta tünek tercih ediniz.Balkonumuza gelen kaçak muhabbet kuşunun cinsiyetini ve yaşını öğrenebilir miyiz
Kuşunuzun resmi nerede?Kuşumun Cinsiyeti Ve Yaşını Öğrenebilirmiyim
Yaklaşık 2-3 aylık bir erkeğe benziyorOrtalama yaş ve cinsiyet tahmini alabilir miyim acaba? Çok mu büyüktür yaşı. yeni aldım da
Soldaki sarılı olan daha çok küçük, 30-40 günlük filan sanırım. Erkek galiba. Tüylerinin tam oturmamış olması normal. Tüy gelişimini desteklemesi adına bt amin forte verin. Sağdaki daha büyük, kafasındaki siyah tüyler arkaya gitmiş, kızışmış bir erkek. Yaşını gözleri tam çıkmadığı için kestiremiyorum ancak 5-6 aylığa benziyor.Kuşların yaşı ve cinsiyeti nedir? Ayrıca siz alsaydınız tercihiniz hangisi olurdu sarı olan biraz daha küçük tüyleri tam oturmadığı söylendi bir rahatsızlık vs değildir dimi?
Soldakine erkek denilirse onu almayı düşünüyorum. Diğer kuş içinse gagası henüz tam siyahlığı geçmemiş durumda 5-6 aylık olduğuna emin misiniz bana ikiside 1.5 aylık denildiSoldaki sarılı olan daha çok küçük, 30-40 günlük filan sanırım. Erkek galiba. Tüylerinin tam oturmamış olması normal. Tüy gelişimini desteklemesi adına bt amin forte verin. Sağdaki daha büyük, kafasındaki siyah tüyler arkaya gitmiş, kızışmış bir erkek. Yaşını gözleri tam çıkmadığı için kestiremiyorum ancak 5-6 aylığa benziyor.