Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini - sorularınızı buraya yazabilirsiniz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpdna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuşunuzun bilezik numaralarını söyler misiniz? Erkek görünüyor bu arada.
Gözleri kırmızı durmuyor 🤔 yandan gözlerini de çeker misiniz, flaşsız olsun
Merhaba flaşlı şekilde hafif ortada kırmızı daire var, bilezik rengi mavi fakat yazıları tam okuyamadık sabah veya başka bir zaman tam okuyabilirsek size bildireyim. Çoğu muhabbet kuşunda bilezik yok, bunun sebebi nedir? Kuşa bir zararı olur mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-05-18-21-42-19-380_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2023-05-18-21-42-19-380_com.miui.gallery.png
    160.5 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba flaşlı şekilde hafif ortada kırmızı daire var, bilezik rengi mavi fakat yazıları tam okuyamadık sabah veya başka bir zaman tam okuyabilirsek size bildireyim. Çoğu muhabbet kuşunda bilezik yok, bunun sebebi nedir? Kuşa bir zararı olur mu?
İyi ki flaşsız dedim, kuşun dibinden flaşı patlatmışsınız 😂
Gündüz ışığında atın öyle bakalım.
Bilezik tamamen üreticinin tercihi. Kuşun kendine ait olduğunu belli eder. Üzerinde kuşun yaşı, üreticinin kayıtlı olduğu dernek vs yazabilir.
Genelde kuşa hiçbir zararı olmaz.

Bilezik tamamen üreticinin tercihi. Kuşun kendine ait olduğunu belli eder. Üzerinde kuşun yaşı, üreticinin kayıtlı olduğu dernek vs yazabilir.
Çok pardon flaşlı sandım 😆 En iyisi sabah atayım.

Ekli dosyalar

• IMG_20230519_133523-min.jpg
    IMG_20230519_133523-min.jpg
    386.8 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba, ailemize yeni jumbo muhabbet kuşu katıldı. Tahminen kaç aylık olduğunu söyleyebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 20230519_183554_0000.png
    20230519_183554_0000.png
    173.7 KB · Görüntüleme: 33
Biri yardımcı olabilir mi artık yav 🙈
Ölen kuşum Mavişimin ardından yeni bir Maviş ve Yeşim aldık 🤩 Yeşim'in ve Maviş'in yaşlarını söylerseniz memnun olurum. Bir de ırkları nedir?

Yav biri bana da yardımcı olabilir mi? Kaç gündür cevap bekliyorum 🙈

Biri yardımcı olabilir mi artık yav 🙈

Yav biri bana da yardımcı olabilir mi? Kaç gündür cevap bekliyorum 🙈
Üstte kalmış sizin yeni minikler :)
Öncelikle yuvaları hayırlı olsun 🍀
En baştaki yeşilli erkek. 45-50 günlük gibi görünüyor. 2 aylıktan fazla değil.
Diğer mavili de 2 aylık cıvarı. Yine yavru dişi.
Mavinin yanındaki çok daha büyük dişi.(sanırsam o menekşe :))
Irk olarak yerli görünüyorlar

Üstte kalmış sizin yeni minikler :)
Öncelikle yuvaları hayırlı olsun 🍀
En baştaki yeşilli erkek. 45-50 günlük gibi görünüyor. 2 aylıktan fazla değil.
Diğer mavili de 2 aylık cıvarı. Yine yavru dişi.
Mavinin yanındaki çok daha büyük dişi.(sanırsam o menekşe :))
Irk olarak yerli görünüyorlar
Teşekkürlerr 🤗

Yavru Muhabbet kuşumu kedi kaptı ancak beş dakika sonra kedinin ağzında ne tüy ne kan hiçbir şey yoktu. Yememiş olma ihtimali var mıdır hocalarım? Acilen girdim ilk bulduğum konuya yazdım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
cinsiyeti nedir acaba

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2023-05-21 saat 15.47.00.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-21 saat 15.47.00.jpg
    91.6 KB · Görüntüleme: 22
Yavru Muhabbet kuşumu kedi kaptı ancak beş dakika sonra kedinin ağzında ne tüy ne kan hiçbir şey yoktu. Yememiş olma ihtimali var mıdır hocalarım? Acilen girdim ilk bulduğum konuya yazdım kusura bakmayın.
Evde mi kaptı? Kuşu arayın yemediyse bir yerlerdedir. Eğer bulursanız kesinlikle iyice kontrol edin bir yerine bir şey olmuş olabilir kemiği kırılmış olabilir veterinere götürüp muayene ettirin. Ayrıca kuşunuzun bulunduğu yere kedi sokmayın lütfen.
cinsiyeti nedir acaba
Dişi kuş Maşallah

Sokak kedisi yavru kuşu kapıp kaçtı, iki saat gidebileceği yerlere baktık ama yok hiçbir yerde, kaçtıktan beş dakika sonra kardeşim kediyi görmüş ama ağzında kan ya da tüy yokmuş. Maalesef bulamadık 😔. Felaket kötü hissediyorum, bir anlık hata ile bir buçuk senedir beslediğimiz kedi, kuşun sonu oldu. En çok üzen şey ise belki de kuş kurtuldu ama biz bulamadığımız için ölecek düşüncesi.

Geri