Merhaba hemen yukarıda bende kuşumun yaşını sordum bir bakabilir misiniz acabaBurası cinsiyet, ırk, yaş soruları için açılmıştır. Diğer sorularınız için lütfen yeni konu açınız.
Merhaba hemen yukarıda bende kuşumun yaşını sordum bir bakabilir misiniz acabaBurası cinsiyet, ırk, yaş soruları için açılmıştır. Diğer sorularınız için lütfen yeni konu açınız.
Kuşunuzun bilezik numaralarını söyler misiniz? Erkek görünüyor bu arada.Merhaba hemen yukarıda bende kuşumun yaşını sordum bir bakabilir misiniz acaba
Merhaba flaşlı şekilde hafif ortada kırmızı daire var, bilezik rengi mavi fakat yazıları tam okuyamadık sabah veya başka bir zaman tam okuyabilirsek size bildireyim. Çoğu muhabbet kuşunda bilezik yok, bunun sebebi nedir? Kuşa bir zararı olur mu?Kuşunuzun bilezik numaralarını söyler misiniz? Erkek görünüyor bu arada.
Gözleri kırmızı durmuyor yandan gözlerini de çeker misiniz, flaşsız olsun
İyi ki flaşsız dedim, kuşun dibinden flaşı patlatmışsınızMerhaba flaşlı şekilde hafif ortada kırmızı daire var, bilezik rengi mavi fakat yazıları tam okuyamadık sabah veya başka bir zaman tam okuyabilirsek size bildireyim. Çoğu muhabbet kuşunda bilezik yok, bunun sebebi nedir? Kuşa bir zararı olur mu?
Çok pardon flaşlı sandım En iyisi sabah atayım.İyi ki flaşsız dedim, kuşun dibinden flaşı patlatmışsınız
Gündüz ışığında atın öyle bakalım.
Bilezik tamamen üreticinin tercihi. Kuşun kendine ait olduğunu belli eder. Üzerinde kuşun yaşı, üreticinin kayıtlı olduğu dernek vs yazabilir.
Genelde kuşa hiçbir zararı olmaz.
İyi ki flaşsız dedim, kuşun dibinden flaşı patlatmışsınız
Gündüz ışığında atın öyle bakalım.
Bilezik tamamen üreticinin tercihi. Kuşun kendine ait olduğunu belli eder. Üzerinde kuşun yaşı, üreticinin kayıtlı olduğu dernek vs yazabilir.
Genelde kuşa hiçbir zararı olmaz.
DişiArkadaşlar cinsiyeti ne?
Ekli dosyayı görüntüle 67560
Bilezik yazılarını atıcaktınız. Bu mutasyonda net yaş tahmini yapamayız ama büyük görünmüyor. Erkek bir kuş.Merhaba muhabbet kuşumun yaşı nedir sizce, kendisi albino.
2 aylık sanırım.Merhaba, ailemize yeni jumbo muhabbet kuşu katıldı. Tahminen kaç aylık olduğunu söyleyebilir misiniz?
Satan kişi erkek demişti. Yanılmış mı?
Kesin dişiSatan kişi erkek demişti. Yanılmış mı?
Üstte kalmış sizin yeni miniklerBiri yardımcı olabilir mi artık yav
Yav biri bana da yardımcı olabilir mi? Kaç gündür cevap bekliyorum
TeşekkürlerrÜstte kalmış sizin yeni minikler
Öncelikle yuvaları hayırlı olsun
En baştaki yeşilli erkek. 45-50 günlük gibi görünüyor. 2 aylıktan fazla değil.
Diğer mavili de 2 aylık cıvarı. Yine yavru dişi.
Mavinin yanındaki çok daha büyük dişi.(sanırsam o menekşe )
Irk olarak yerli görünüyorlar
Evde mi kaptı? Kuşu arayın yemediyse bir yerlerdedir. Eğer bulursanız kesinlikle iyice kontrol edin bir yerine bir şey olmuş olabilir kemiği kırılmış olabilir veterinere götürüp muayene ettirin. Ayrıca kuşunuzun bulunduğu yere kedi sokmayın lütfen.Yavru Muhabbet kuşumu kedi kaptı ancak beş dakika sonra kedinin ağzında ne tüy ne kan hiçbir şey yoktu. Yememiş olma ihtimali var mıdır hocalarım? Acilen girdim ilk bulduğum konuya yazdım kusura bakmayın.
Dişi kuş Maşallahcinsiyeti nedir acaba