qwerty06
Yeni Üye
Büyük ihtimalle dişi1 haftadır birlikteler yemyedirmeye fallan başladı umarım iyi bir eş olurlar ve yavrularını burada paylaşabilirim
Büyük ihtimalle dişi1 haftadır birlikteler yemyedirmeye fallan başladı umarım iyi bir eş olurlar ve yavrularını burada paylaşabilirim
Rica ederim yorumumu beğenirmisinizçok teşekkürler
ErkekKuşumun cinsiyeti nedirEkli dosyayı görüntüle 67440
Yeme yeni düşmüş gagası hala siyah erkek gibi duruyor tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verirhttps://www.hizliresim.com/7lg2wiu cinsi nedir erkek diye aldık sizce nedir?
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz. Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir. Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız. Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir. Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Merhaba bu siteye yeniyim de bir türlü anlayamadım, acaba bunu görürseniz mavinin hangi ırk muhabbet kuşu olduğunu yazabilir misiniz? Gerçekten her yerde aradım ama bulamadım.Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Dişiye benziyor ama emin olamadımCinsiyetini söyler misiniz
Zannedersem rainbow muhabbet kuşu. Tahminen 3 aylık civarında ve dişiMerhaba bu siteye yeniyim de bir türlü anlayamadım, acaba bunu görürseniz mavinin hangi ırk muhabbet kuşu olduğunu yazabilir misiniz? Gerçekten her yerde aradım ama bulamadım.
Çok teşşekürler acaba sarının ırkı gri kanat açık yeşil mi? Yanıltıcı olmasın burnu normalde açık maviZannedersem rainbow muhabbet kuşu. Tahminen 3 aylık civarında ve dişi
Olabilir dediğim gibi ırktan pek anlamıyorum ama dediğiniz ırka çok benziyor. Maşallah bu arada kuşlarınız çok tatlıymış. Yeşil olanı aynı Menekşeme benziyorÇok teşşekürler acaba sarının ırkı gri kanat açık yeşil mi? Yanıltıcı olmasın burnu normalde açık mavi
Yumurtalam doneminde kuş yuvaligi kontrol edin benceKuşum hamilemi poposu şişti bilen yazabilirmiEkli dosyayı görüntüle 67544
Ediyoruz boş ama eşiyle çiftleşiyorlarYumurtalam doneminde kuş yuvaligi kontrol edin bence
Kuşum hamilemi poposu şişti bilen yazabilirmiEkli dosyayı görüntüle 67544
Yumurtalam doneminde kuş yuvaligi kontrol edin bence
Burası cinsiyet, ırk, yaş soruları için açılmıştır. Diğer sorularınız için lütfen yeni konu açınız.Ediyoruz boş ama eşiyle çiftleşiyorlar