Burun deliği etrafında beyazlığı fazlaysa dişidir. Fotoğraflardan dişi gördüm ben.Bende bir beyaz gibi görüyorum bir mor daha tam oturmadı rengi sanırım ama sürekli saçta ve kemiriyor sürekli etrafı
Çok teşekkürler cevaplarınız içinde sağolunBurun deliği etrafında beyazlığı fazlaysa dişidir. Fotoğraflardan dişi gördüm ben.
Maşallah çok güzel bir kuş
cinsiyeti ve yaşı nedir? eve geleli 3 ay oldu
eve gelmeden önce dişi ve 5 aylık dediler. şu an 8 aylık olması gerekiyor. 1 ay önce de 7 aylık olması gerekiyor mantıken. ama 1 ay önce petshop sahibi 4 aylık bu dedi. hangisi doğru bilemiyoruzMerhaba dişi duruyor tecrübeli arkadaslarda yazar .
ErkekEkli dosyayı görüntüle 67149
Cinsiyeti nedir hocalarım. Anne baba istemiyor artık, iki gündür ucamiyor, galiba anne ya da babası yaraladı. Başka kafese aldık. Öncesine göre daha hareketsiz duruyor.
DişiMerhabalar sizce cinsiyeti nedir bu fıstığın?
teşekkür ediyorum acaba nereden anladınız sorabilir miyim ben cereleri pek ayırt edemiyorum buna benzeyen yavru erkekler de oluyor da
Dişi kuş maşallahArkadaşlar merhabalar, cinsiyeti hakkında yardımcı olur musunuz?(yaklaşık 1.5/2 aylık)
Erkek gördüm, tam jumbo değil ama kanında var belli. Yavru kuşarkadaşlar merhaba kuşumun erkek jumbo yavru olduğunu düşünüyorum ama kaç aylik bilemedim
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.