htchaticeonem9
Emektar Üye
Erkek kuş. Yaşını bilmiyorum ama 6 aydan büyük sanırım.Yaş cinsiyet tahmini yapar misiniz
Erkek kuş. Yaşını bilmiyorum ama 6 aydan büyük sanırım.Yaş cinsiyet tahmini yapar misiniz
Cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz ve tüydemi acaba yeminin içine çok fazla kızıştırıcı koydum kızışması için tüm yöntemleri denesim yumurta mama verdim pancar verdim ama kızışması yetişkinlik tüyünden sınra kızışmaya başlarmı acaba ve bu fotoğrafa baktıktan sonra açtığım son başlığı incelermisiniz
Cinsiyeti erkek. Henüz genç bir kuş. Kızıştırmaya çalışmayın, daha zamanı var.
Bu kuş dişi, çünkü erkek kuşların ceresi bu kadar açık olmaz. Üstelik dişilerde de erkeklerin yaptığı kur gibi hareketler nadiren de olsa görülmüştür.Dişi sanıyordum yanına erkek aldım ama erkeğe kafa sallayan kur yapan bu erkek gibi davranıyor sanki cinsi erkek olabilir mi
Dişi kuş maşallahDişi sanıyordum yanına erkek aldım ama erkeğe kafa sallayan kur yapan bu erkek gibi davranıyor sanki cinsi erkek olabilir mi
Net yaş diyemeyeğim ama büyük değil, kesin dişi bir kuş maşallah
Cinsiyet ırk ve yaş nedir
Kendisi doğru düzgün fotoğraf çektirtmediği için 1 tane çekebildim
Dişi kuş, maşallahMerhaba, kardeşimin 1 ay önce aldığı kuşu erkek ve 3 aylık olduğu bilgisi ile almıştı. Ancak fotoğraftaki halini görünce dişi gibi geldi bana. Sizce dişi mi? Ve 4 aylık olur olmaz mı gözündeki beyaz halkalar meydana gelir? Teşekkür ederim cevaplar için.
İyi günlerde besleyin. Erkek.Eğer bana hediye gelen sevgili geveze erkekse mutlu olacağımız bir cevap
Ekteki gevezem erkektir umarım.
İyi günlerde besleyin. 6-8 aylık dişiMerhaba, kuşum eve geleli 4 hafta olacak. Cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Kuşumun yavru 3 aylık olduğunu söylemişti bilgi veren kişi.İyi günlerde besleyin. 6-8 aylık dişi
Bilgi veren kişi yanılmış.Teşekkür ederim. Kuşumun yavru 3 aylık olduğunu söylemişti bilgi veren kişi.