Hayır jumbo değil. Çok güzel bir lutinoBu Jumbo muhabbet kuşu olarak anılan tür mü? Evdeki kuşum Hollanda muhabbet kuşu.
Hayır jumbo değil. Çok güzel bir lutinoBu Jumbo muhabbet kuşu olarak anılan tür mü? Evdeki kuşum Hollanda muhabbet kuşu.
Ceresi net görünecek şekilde eklemeniz gerekir. Ve flaşsız, ışık yanıltmadanBenim kuşumun cinsiyeti ve ırkı ne olabilir
Bir üstte bende fotoğraf atmıştım bakabilir misinizCeresi net görünecek şekilde eklemeniz gerekir. Ve flaşsız, ışık yanıltmadan
Cere net görünmüyor bir kısmı gözüküyor sadece. Ama dişiye benzettim ben. Ve henüz çok küçük 2 aylıktan küçükCinsiyet ve yaş tahmininiz nedir
İkisi de dişi gibi duruyorYaklaşık 2 yaşındalar . Biri erkek biri dişi olarak vermişlerdi . Fakat ark . İkisinin de Dişi olduğunu söylüyor . Lütfen yardım edebilir misiniz
İkisi de dişi, maşallahYaklaşık 2 yaşındalar . Biri erkek biri dişi olarak vermişlerdi . Fakat ark . İkisinin de Dişi olduğunu söylüyor . Lütfen yardım edebilir misiniz
1-1,5 aylık erkekCinsiyet ve yaş tahmininiz nedir
Türü nedir acaba jumbo kırması gibi geliyor bana
Yerliirki nedir acaba?
Maşallah resimde çok tatlı bir hanım kızımız varkuşumuzun cinsiyeti nedir acaba? erkek kuşumuza eş olarak aldık ama emin olmak istiyoruz.
Dişi kuş, maşallahkuşumuzun cinsiyeti nedir acaba? erkek kuşumuza eş olarak aldık ama emin olmak istiyoruz.