teşekkür ederimMaşallah resimde çok tatlı bir hanım kızımız var
teşekkür ederimMaşallah resimde çok tatlı bir hanım kızımız var
Rica ederim bir şey değilteşekkür ederim
Japones ve bu yukarıda attığım jumbo kırması kuşumu eşleştirdim yavruların çıkma olasılıklarını yazarmısınız yüzde kaç çıkar hangi yavrular çıkar
kizginliga giriyoMuhabet kuşumun ceresi açık mavi, deliklerin olduğu yerde hafif bir kahverengilik var (daha önce yoktu) ,dişi olduğu için cere rengi değişmeye mi başlamıştır acaba? Birde kısık kısık içten bir ötüş yapıyor, birşeyler mırıldanıyor gibi sesler çıkartıyor bana konuşmaya çalışıyormuş gibi geldi ama emin değilim bilgisi olan yazarsa sevinirim . Iyi akşamlar
Daha en fazla 4 aylık olmuştur amakizginliga giriyo
kizginliga giriyo
Evet bu kuş rainbow türü sanırsam.Kuşumun rainbow olabilirmi Ekli dosyayı görüntüle 66418
Yavaştan kızgınlık dönemine giriyorDaha en fazla 4 aylık olmuştur ama
Aynen ben de öyle düşünüyorumMerhaba, cinsiyet ve yas tahmini yapabilir misiniz?
Disi ve 2-3 aylik diye dusunuyorum.
Tesekkurler
zaten şuan kızgınlıkta değildir ceresi tamamen kahverengi olunca giricekDaha en fazla 4 aylık olmuştur ama
Net dişi kuş maşallah. Çok güzel.arkadaşlar bu da benim minikkusum ama hakkında hiçbir sey bilmiyorum 2aydir benimle cinsiyeti nedir kac aylik ırkı nedir bilen biri bana yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden
bunca zaman prensesim varmış haberim yoktu...peki bir sey daha sorcam izninizle geldigi günden beri kuyruğu titriyo neden olabilir acaba bazen küçücük tüylerini yoluyo minicik tuyler görünce cok uzuluyorumNet dişi kuş maşallah. Çok güzel.
Yaşından emin olamadım gözleri vs çok göremiyorum ama beş aylık cıvarı gibi.
Maşallah prensesebunca zaman prensesim varmış haberim yoktu...peki bir sey daha sorcam izninizle geldigi günden beri kuyruğu titriyo neden olabilir acaba bazen küçücük tüylerini yoluyo minicik tuyler görünce cok uzuluyorum
Bizim Maviş'in ceresinin aynısı. Erkek sanmıştım ama sizinki gibi dişi olduğunu öğrendim. Maşallah. Allah nazarlardan korusunarkadaşlar bu da benim minikkusum ama hakkında hiçbir sey bilmiyorum 2aydir benimle cinsiyeti nedir kac aylik ırkı nedir bilen biri bana yardımcı olabilir mi teşekkür ederim şimdiden
Bu kuş da dişi görünüyor. Çok küçük henüz 2-3 aylık gibi tahminimceteşekkür ederim cevaplar için bu güzellik için yaş cinsiyet tahmini yapabilir misiniz