Dişi görünüyor. Komple beyaz mı?Pamuk bebeğim 32 günlük. Cinsiyeti ve ırkı hakkında bilgi verir misiniz lütfen
Dişi görünüyor. Komple beyaz mı?Pamuk bebeğim 32 günlük. Cinsiyeti ve ırkı hakkında bilgi verir misiniz lütfen
Evet komple beyaz dişi mi kesin yani kafamı karıştırdılar erkek diyerek ama brn de dişi olduğunu düşünmüştümDişi görünüyor. Komple beyaz mı?
Evet hala dişi görünüyor. Gözleri kırmızı değil herhalde yanlış görmüyorsam. Yerli, duble faktör beyaz kuş, maşallahEvet komple beyaz dişi mi kesin yani kafamı karıştırdılar erkek diyerek ama brn de dişi olduğunu düşünmüştüm
Merhaba kuşu ne yazık ki iade ettik aldığımız petshopa, biz erkek yavru istemiştik özellikle ama bu şekilde olduğunu bilmiyorduk. Şu an araştırma içindeyiz sağlıklı erkek bir yavru için.Erkek ama yavru değil, yetişkin bir kuş. Kellik ciddi değildir, belki ense damlası kullanılmışsa tahriş olmuştur. Yara vs olmamasını kontrol edin yeterli
Fotoğraf eklememişsinizArkadaşlar cinsiyet ve yaşı nedir acaba? Teşekkür ederim.
Yavru dişi kuş. 4-5 aylıktan küçük. Maşallah çok güzelMerhabalar yaşı ve cinsiyeti hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, aldığımız yerdeki satıcı genlerinde jumboluk olduğunu düşündüğünü söyledi resimlerde görüldüğü gibi başının ön ve arka kısmında kabarıklık da mevcut çok anlamadığım için sormak istiyorum.
Bende yaşına ortalama öyle derdim.kuşum kaç aylık? (bana 2 - 3 ay arası gibi geldi gagasında siyahlık vardı 1 hafta oldu geçmeye başlayalı ) ve cinsiyeti nedir?
teşekkür ederimBende yaşına ortalama öyle derdim.
Dişi kuş maşallah
Resimde ceresi koyu gibi daha acik aslindaMuhabbet kuşumun sizce cinsiyeti nedir?
Dişi görünüyor, maşallahResimde ceresi koyu gibi daha acik aslinda
Yerli. Yaşı için fotoğraf çok uzak,Irkını tahmin edebilecek var mi ? Yerli mi çek mi hollanda mi emin olamıyorum. Yazmisken yaş tahmini de lütfen
Çok net dişi kuşMerhaba bu kuş arkadaşımın kusu disi mi erkek mi acaba? Teşekkür ederim
Erkek sanıyorlarmis meğer 2 disilermis yumurtalar hep boş çıkıyormuş da o sebepten sormak istedik.cok teşekkür ederiz.Çok net dişi kuş