eyvazali
Yeni Üye
Kuşlar için yaş ve Irk tahmini alabilirmiyim ?
Bence en az 2 yaşında hatta daha büyük olabilir çünkü benim oğlum 2 yaşında ve gözlerinin etrafındaki beyaz çok az henüzEkli dosyayı görüntüle 61802Ekli dosyayı görüntüle 61803Ekli dosyayı görüntüle 61801Kuşumun 5 aylık civarı olduğunu düşünüyorum sizce ??
Bence en az 2 yaşında hatta daha büyük olabilir çünkü benim oğlum 2 yaşında ve gözlerinin etrafındaki beyaz çok az henü
Bence en az 2 yaşında hatta daha büyük olabilir çünkü benim oğlum 2 yaşında ve gözlerinin etrafındaki beyaz çok az
3 ay önce bana geldiğinde ceresi pembeydi ve gagasında siyah leke vadı ceresi 2 haftadır maviye döndü ve 1 aydır da göz etrafı bu renge döndü simsiyahtı gözleri 2 yaş olması imkansız yavruydu geldiğinde en az 2 aylıktıBence en az 2 yaşında hatta daha büyük olabilir çünkü benim oğlum 2 yaşında ve gözlerinin etrafındaki beyaz çok az henüz
Anladım ben gözlerdeki halkadan anlaşıldığı biliyorum belki cinsine göre degisiyordur3 ay önce bana geldiğinde ceresi pembeydi ve gagasında siyah leke vadı ceresi 2 haftadır maviye döndü ve 1 aydır da göz etrafı bu renge döndü simsiyahtı gözleri 2 yaş olması imkansız yavruydu geldiğinde en az 2 aylıktı
Işığın düzgün vurulmuş bi fotosunu atarsanız belli olur ama erkek gibi duruyo
Cinsiyeti Erkek. 1-1,5 aylık civarı benceArkadaşlar yaşı ve cinsiyeti nedir sizce ?
Sonradan cinsiyet değiştirme meselesi olabilir mi yoksa kesin erkek miCinsiyeti Erkek. 1-1,5 aylık civarı bence
Anladım tamam teşekkür ederim sağolDişi kuşların burun deliklerinin etrafı belirgin beyaz halka oluyor bunda bariz pembelik var zamanla mordan maviye dönecek. Net erkek bence değişme olmaz. Benim kuşumda erkek aldığımda ceresi aynı böyleydi
Kusumuz kaçtı(Dişi kuşların burun deliklerinin etrafı belirgin beyaz halka oluyor bunda bariz pembelik var zamanla mordan maviye dönecek. Net erkek bence değişme olmaz. Benim kuşumda erkek aldığımda ceresi aynı böyleydi