DarkredBlue61
Paylaşımcı Üye
3 4 Ay Civari Yaş Tahmini Daha Net Olur.Ancak Oturuyor Gagaları.Şu An Erken Gibikuşumun cinsiyetini nedir, yardımcı olurmusunuz. henüz 1.5 aylık.
teşekkürler
3 4 Ay Civari Yaş Tahmini Daha Net Olur.Ancak Oturuyor Gagaları.Şu An Erken Gibikuşumun cinsiyetini nedir, yardımcı olurmusunuz. henüz 1.5 aylık.
teşekkürler
teşekkür ederim. 3 aylık olunca yine paylaşırım.3 4 Ay Civari Yaş Tahmini Daha Net Olur.Ancak Oturuyor Gagaları.Şu An Erken Gibi
Estağfurullah. Şu An İçin Dişiye Benziyor Ama Net Konuşmak Zor.Çünkü Başıma Geldi Benimde 1 Kuşuma Kesin Erkek Diyorduk Ama Sonradan Sonraya Dişi Olduğu Anlaşılmıştı.teşekkür ederim. 3 aylık olunca yine paylaşırım.
@Ahmet ASLAN @Levent ACAR @ADRIAN kıymetli hocalarım kuşa disi gözüyle bakiyrm ama bu kuş heryere sürtüyor normalmi yanindaki erkegin ustun cikamya cabaliyor ? Ben anlayamadim cinsiyetini erkek kusun yapmasi gerekenleri yapiyorCİNSİYET NEDIR ? Kimi erkek diyor Kimi dişi diyor . 7 ayina giriyor ve yanindaki kuslarin ustune cıkıyor ayak atıyor sürtünüyor cözemedim simdiden tesekkürler.
Daha net foto yüklermisiniz..
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Arkadaşlar yaşını bilenler varda söyleyebilir mi?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Yas için sormuştum yardımcı olabilrmisiniz?Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Benim için mi cveap verdiniz başkası için mi? Benim içinse emin misiniz? bide cinsiyeti ve ırkı ne onu biliyor msunuz2 aylık yavru daha
evet 2-3aylık. erkek ırkı yerliBenim için mi cveap verdiniz başkası için mi? Benim içinse emin misiniz? bide cinsiyeti ve ırkı ne onu biliyor msunuz
Cinsiyeti hakkında bilgi verir misiniz
Bilen yardımcı olabilir mi lütfen? Dişi olduğunu sanıyorum ama tam emin olamadım.