Bu 2 kuş sürekli birbirine yakın duruyo yeşil yeni geldi 10 gündür bir aradalar. Birbirlerini kaşıyolar sakince gagalaşıyolar aynı yemlikten yem yiyolar.kavga yok.. Dişi çok mu küçük eş olma imkanları var mı acaba
Peki bir de bu kuş rica etsemKuşunuz 5-6 aylık bir dişi muhabbet kuşu (yeşil olan)
Teşekkür ederim ben daha büyük sanıyodum peki diğer yeşil o zaman o daha 4 aylık falannBen zaten onu cevapladım
Cinsiyeti nedir?
daha yavru sanırım o yüzden anlayamadım pek cere koyulaşırsa erkek beyazlarsa dişiKuşumun cinsiyeti nedir acaba ?
dişinin ceresi kahverengi sanırım eğer öyleyse kızışmış demektir yani küçük değil eş olabilirlerBu 2 kuş sürekli birbirine yakın duruyo yeşil yeni geldi 10 gündür bir aradalar. Birbirlerini kaşıyolar sakince gagalaşıyolar aynı yemlikten yem yiyolar.kavga yok.. Dişi çok mu küçük eş olma imkanları var mı acaba
evet ikisi de erkekerkek diye düşünüyorum ikisini. Sizce doğru mu? Attığım resimlerde başı çizgili olan erkek gibi ama diğeri beni kuşkuya düşürdü.
Ekli dosyayı görüntüle 61650Ekli dosyayı görüntüle 61651
erkek diye düşünüyorum ikisini. Sizce doğru mu? Attığım resimlerde başı çizgili olan erkek gibi ama diğeri beni kuşkuya düşürdü.
Ekli dosyayı görüntüle 61650Ekli dosyayı görüntüle 61651
Teşekkür ederim.evet ikisi de erkek
GÜZEL BİR DİŞİ KUŞ..Temmuz 2021 doğumlu Boncuğumuzun cinsiyeti nedir acaba? Yardımlarınızı rica ederim Ekli dosyayı görüntüle 61522Ekli dosyayı görüntüle 61523
Hayırlı olsun eş olmuşlar gibi ama her iki kuşunda cere renginin fotosunu paylaşın lütfen...Bu 2 kuş sürekli birbirine yakın duruyo yeşil yeni geldi 10 gündür bir aradalar. Birbirlerini kaşıyolar sakince gagalaşıyolar aynı yemlikten yem yiyolar.kavga yok.. Dişi çok mu küçük eş olma imkanları var mı acaba
ErkekGÜZEL BİR DİŞİ KUŞ..