bendebilmiyor52
Yeni Üye
Dişibu da beyazın önceki hali
Ama kızışmış eş alabilirsinizbu da beyazın önceki hali
bir üstündeki yazdığımda eş olarak aldıgım sarı kuşum var ama o da mı dişi ?Ama kızışmış eş alabilirsiniz
Cinsiyeti nedirEkli dosyayı görüntüle 61982bu yavrunun cinsiyeti nedir
DişiCİNSİYET NEDIR ? Kimi erkek diyor Kimi dişi diyor . 7 ayina giriyor ve yanindaki kuslarin ustune cıkıyor ayak atıyor sürtünüyor cözemedim simdiden tesekkürler.
3 Aylık Gibi Duruyor Ama Bu Yaşta Cinsiyet Tahmini Zor Şu An İçin Erkek Görünüyor.merhaba kuşum tahminen kaç aylıktır ve cinsiyeti erkek mi emin olmak istiyorum
DişiMerhabalar, Kasım ayında yeni yeme düsmüştü aldıgımda, dişi diye aldım ama bir aydır tüye girdi ve şimdi biraz mavileşmeler basladı, cinsiyet konusunda yardımlarınız alabilirmiyim lütfen? Tesekkurler.
Bu Kadar Küçük Yaşta Cinsiyet Zor Olur. 3 4 Aya Kadar Yolu Var Gagası Anca Oturur Çünkü. Örnek Veriyorum 2 Aylıkken Erkek Gibidir Ama Geliştiğinde Dişi OlabilirEkli dosyayı görüntüle 61982bu yavrunun cinsiyeti nedir
dişi ama hastamı kanatları tüyleri neden öyle?cinsiyet dişi mi
teşekkür ederim3 Aylık Gibi Duruyor Ama Bu Yaşta Cinsiyet Tahmini Zor Şu An İçin Erkek Görünüyor.
erkek bence çünkü gagası maviCİNSİYET NEDIR ? Kimi erkek diyor Kimi dişi diyor . 7 ayina giriyor ve yanindaki kuslarin ustune cıkıyor ayak atıyor sürtünüyor cözemedim simdiden tesekkürler.