Omerft
Meraklı Üye
Hocam bana yardımcı olur musunuz
Sizin kuş kesin dişi
Sizin kuş kesin dişi
Hocam kolay gelsin bu mubişe petshop bize erkek dedi ama ben biraz takıntılıyım. Ayrıca intenette okuduğum şeyler beni tereddütte bıraktı. 4 gün önce aldık. Kuş beni hiç ısırmıyor çok uysal ama gün içinde çok az ötüyor ve çok ilgisiz. Acaba dişi mi diye tereddütteyim. Cere rengi fotoğrafta fazla gözükmüyor ama çok az mavi-mor renkler var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu kuş kesin dişi
Önceki cevapta resimleri yüklenmemiş maalesef hocam buyrun resimleri
Fotoğraf net değil flaş geldiğinden cere rengi yanıltıcı duruyor. Ama muhtemelen dişiCinsiyeti ve ırkı hakkında yorum yapar mısınız?
Yerli yeşil muhabbet kuşu ve erkekMerhaba kuşumun ırkı ve türü nedir yardımcı olur musunuz?
Jumbo kırıklığı yok mu azcıkYerli yeşil muhabbet kuşu ve erkek
Jumbo kırıklığı yok mu azcık
Duruşları biraz farklı, kanlarında olabilir fakat siz yine de bana pek güvenmeyin jumboluk konusunda Güzel kuşlar maşallah.Diğer kardeşide bu.Bunun ırkı ve türü hakkında yorum yapar mısınız?
Evet kesin olarak dişi
Önceki cevapta resimleri yüklenmemiş maalesef hocam buyrun resimleri
Hocam farklı bir fotoğraf ekler misiniz
Dişi gördüm, daha düzgün bir fotoğraf ekler misinizKuşu alalı bir hafta oluyor yavru dediler ama ben büyük olduğunu düşünüyorum birde cinsiyeti nedir yardımcı olurmusunuz?
Muhtemelen ikiside dişi, ilk fotoğraftaki net dişi, 2.yi 1 hafta sonra atar mısınızİyi akşamlar arkadaşlar, bu bebelerin cinsiyet tahmini mümkün müdür?