6 aydan küçük bir dişiYeni bir muhabbet kuşu aldık, cinsiyetini ve yaşını bilmiyoruz. Bilgilendirebilecek var mı?
Fotoğrafı atamamışsınızDişimi erkekmi cvp verirseniz çok sevinırım
İyi akşamlar 1 yaşında bi dişi kuşum var yanına 1 hafta oldu erkek aldık bi tane erkek hiç yanaşmıyor yanına dişi kuşum ötüyo yaklaşıyor ama erkekte tık yok neden acaba cvp yazarsanız çok sevinirim
Muhabbet kuşlarında dişiler eşlerini seçer.Dişiniz yaklaşıyorsa zamana bırakın.1 hafta çok erken bir zaman bence.Kafese yuvalık takın ve altına bir çay bardağı kadar mısır granülü koyun.Kuşlar yuvalığa girmeye alışsın.Sonrasında(Havuçlu mama ,Nijer tohumu,Röhnfried taubenfit e 50 suluğa 5-6 damla damlatın)sonra olacakları izleyinBir de popo tüylerini kontrol edin uzunsa kesin tecrübeyle sabit.İyi akşamlar 1 yaşında bi dişi kuşum var yanına 1 hafta oldu erkek aldık bi tane erkek hiç yanaşmıyor yanına dişi kuşum ötüyo yaklaşıyor ama erkekte tık yok neden acaba cvp yazarsanız çok sevinirim
Kuşunuz dişiHerkese merhaba. Kuşumun cinsiyeti hakkında yorumunuzu alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler...Ekli dosyayı görüntüle 60696Ekli dosyayı görüntüle 60697Ekli dosyayı görüntüle 60698
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Kuş daha çok genç, eş olarak aldığınız kuşun fotoğrafını atarmısınız?bu kuşu dışı kuşuma eş olarak aldim. Sahibi erkek olduğunu söyledi, emin olamadim. Yardimci olur musunuz
Hocam bu kuş zaten aynısı değilmi? ben diğer kuştan bahsediyorum.
İkisi de farkli hocam kuslarin. İlk attigim kuş farkli, ikinci konuda ki farkliHocam bu kuş zaten aynısı değilmi? ben diğer kuştan bahsediyorum.
Hocam iksiide genç ve erkeğe benziyorlar.İkisi de farkli hocam kuslarin. İlk attigim kuş farkli, ikinci konuda ki farkli