Serap Telöz
Yeni Üye
2. Si daha büyük aslında ama bana da ikisi de disi gibi geldi, teşekkür ederim.
İkiside dişi gibi gözüküyor. Mavi olan kızışmış o yüzden ayak atıyor olabilir.Merhaba iyi geceler;
2 Mubişimin cinsiyetleri hakkında bilgi talep ediyorum. Yaklaşık 9-10 aylıklar 8 ay önce sahiplendim davranışlarından anlayacağıma göre mavi erkek yeşil dişi fakat cerelerine baktığımda 2 side dişi gibi gözüküyor. mavi olan sürekli ayak atıyor, çok hareketliler öpüşüyorlar yem veriyorlar ama yinede kesin bi kanıya varamadım.
https://imgyukle.com/f/2022/01/22/ovqicp.jpg
bilgi sahibi olan var mı ?Merhaba bana cinsiyetleri hakkında yardımcı olabilecek var mı kime sorsam farklı şeyler söylüyor çift olarak aldım kaşıma yem verme var fakat ilk zamandaki kadar yem vermiyorlar kafesin içinde birbirlerine kanat çırpıyorlar tünek altında kalıyor biri yukarı çıkartmıyor mu anlamadım ayrıca bir oraya bir buraya uçuyorlar ama bu oluyor çok sık olmamakla beraber ve hiç ayrılmıyorlar yan yanalar hep . alırken beyaza dişi sarı olana da erkek dediler ben anlayamadım
İkiside erkekCinsiyetlerini öğrenebilir miyim?
İkisininde erkek olduğunu düşünüyorum ama emin olmak istedim.
DişiEkli dosyayı görüntüle 60881
Merhaba elimde 3 4 aylık jumbo muhabbet kuş var ama satıcı erkek diye verdi ama bunun burnu aynı dişi gibi acaba doğrumu verdi bir bilgi verme imkanınız varmı
DişiMerhaba,
Mükremin'in cinsiyeti ve tahmini yaşı nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 60886
Ekli dosyayı görüntüle 60887Ekli dosyayı görüntüle 60888
Baştaki yeşil ve mavi olan erkek. 3. Yanıltıcı dursada dişi gibi. Sonuncu da dişi.Ekli dosyayı görüntüle 60889
Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz benim kuşlarımın yavruları ve yaklaşık 30 günlükler. Cinsiyetleri nedir acaba?
Teşekkür ederim.
Yavru olmadığı kesin. Yavru olmadıkça tam yaş tahmini yapamıyorum. Yetişkin bir erkek kuş.Irkı ve yaşı nedir
Irkını tahmin edebiliyor musunuz?Yavru olmadığı kesin. Yavru olmadıkça tam yaş tahmini yapamıyorum. Yetişkin bir erkek kuş.
Mutasyon yaniYavru olmadığı kesin. Yavru olmadıkça tam yaş tahmini yapamıyorum. Yetişkin bir erkek kuş.
Sarı yüz spangle yerliMutasyon yani
TeşekkürlerSarı yüz spangle yerli
Yaşı kaçtır sizce