Küçük değil kızgınlaşmış çünkü ama mutasyonundan dolayı yaşını zor tahmin ederim. Fakat kesin dişi.Yaşı kaçtır sizce
Küçük değil kızgınlaşmış çünkü ama mutasyonundan dolayı yaşını zor tahmin ederim. Fakat kesin dişi.Yaşı kaçtır sizce
Tesekkurler. Asiri cana yakin olmasından dolayi erkek olmasindan suphelendik. Ustumuzden ayrılmıyor 1 saniye bileKüçük değil kızgınlaşmış çünkü ama mutasyonundan dolayı yaşını zor tahmin ederim. Fakat kesin dişi.
Dişi oldugunu düşünüyorum cunku beyazlık fazlaEkli dosyayı görüntüle 60881
Merhaba elimde 3 4 aylık jumbo muhabbet kuş var ama satıcı erkek diye verdi ama bunun burnu aynı dişi gibi acaba doğrumu verdi bir bilgi verme imkanınız varmı
Rica ederim. Maşallah ne kadar şanslısınız dişiler genelde daha mesafelidir derler. Adı da Mükremin herhalde ama olsunTesekkurler. Asiri cana yakin olmasından dolayi erkek olmasindan suphelendik. Ustumuzden ayrılmıyor 1 saniye bile
teşekkürlerRica ederim. Maşallah ne kadar şanslısınız dişiler genelde daha mesafelidir derler. Adı da Mükremin herhalde ama olsun
selamlar. kuşumu 1 yıl önce dişi diye aldım.şimdide yanına bir erkek aldım çifleştirmek için,ama benim dişi kuşum ayak atıyo,kafa sallıyo ve uçarak üstüne çıkmaya çalışıyor,elime aldığımda tıpkı erkek kuşlar gibi halleniyor(tabiri caizse) acaba cinsiyetini söyleyebilecek biri var mı ? yada neden böyle hareketler yapıyor ?
Merhabalar evet fotoğraftaki dişi kuş. Dişi kuş daha baskın geldiğinden öyle hareketler dişi kuşlarda da görülür. Konuyla alakasız ama oyuncak olan kuşu nereden aldınız acaba?selamlar. kuşumu 1 yıl önce dişi diye aldım.şimdide yanına bir erkek aldım çifleştirmek için,ama benim dişi kuşum ayak atıyo,kafa sallıyo ve uçarak üstüne çıkmaya çalışıyor,elime aldığımda tıpkı erkek kuşlar gibi halleniyor(tabiri caizse) acaba cinsiyetini söyleyebilecek biri var mı ? yada neden böyle hareketler yapıyor ?
Merhabalar evet fotoğraftaki dişi kuş. Dişi kuş daha baskın geldiğinden öyle hareketler dişi kuşlarda da görülür. Konuyla alakasız ama oyuncak olan kuşu nereden al
Merhabalar evet fotoğraftaki dişi kuş. Dişi kuş daha baskın geldiğinden öyle hareketler dişi kuşlarda da görülür. Konuyla alakasız ama oyuncak olan kuşu nereden aldınız acaba?
Kuşlara dayanmaz tabi, rica ederim ben teşekkür ederimel örmes iamigurumi. bir arkadaşıma yaptırmıştım öyle durduğuna bakmayın hemen kemirip sökmeye başlıyolar cevabınız için teşekkürler
Çekoslovak diyebiliriz maşallahIrkı nedir
8 aylık üstü maşallahKuşumun yaşı nedir?Ekli dosyayı görüntüle 60921
TeşekkürlerÇekoslovak diyebiliriz maşallah
8 aylık üstü maşallah
Net dişi. Yaşı da muhtemelen doğruMerhabalar ben de yaş ve cinsiyet sormak istiyorum. 5 aylık gibi biliyorum.