alph
Onursal Üye
Bi ben mi körüm arkadaş? Cere rengi çoğunluğu mor bu kuşun.Su götürmez bir şekilde dişi.
Bi ben mi körüm arkadaş? Cere rengi çoğunluğu mor bu kuşun.Su götürmez bir şekilde dişi.
Gölgeden dolayı mor bence, bende mor gördümBi ben mi körüm arkadaş? Cere rengi çoğunluğu mor bu kuşun.
Teşekkürler
daha yakın çeker misiniz???Merhaba arkadaşlar ceresi mavi olan kuşum kaç aylık olabilir ve ırkları nedir sizce ? Erkek olana 4-5 aylık olduğu söylendi doğru mudur?
4-6 aylik gibi gözüküyor ama daha yakın atarsanız daha belli olurMerhaba arkadaşlar ceresi mavi olan kuşum kaç aylık olabilir ve ırkları nedir sizce ? Erkek olana 4-5 aylık olduğu söylendi doğru mudur?
4-6 aylik gibi gözüküyor ama daha yakın atarsanız daha belli olur
8 ayliktan büyük gibi duruyor sanki diğer resimlerde küçük gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 yaş civarında.Merhaba arkadaşlar ceresi mavi olan kuşum kaç aylık olabilir ve ırkları nedir sizce ? Erkek olana 4-5 aylık olduğu söylendi doğru mudur?
Merhabalar Kuşumun yaşı ve ırkı nedir..
Peki kusura bakmayın bir tane daha kusum var onunda resmini atsam kaç aylık olduğuna dair bilgi verirmisiniz8 aylik üstü
verebilirimPeki kusura bakmayın bir tane daha kusum var onunda resmini atsam kaç aylık olduğuna dair bilgi verirmisiniz
Sari yeşil olan kusverebilirim
Çok uzak çekmişsiniz gözü ve alını net olacak şekilde bir fotoğraf atar mısınız?Sari yeşil olan kus
Çok uzak çekmişsiniz gözü ve alını net olacak şekilde bir fotoğraf atar mısınız?
açık griyse gözü 8 ayliktir, beyazsa 8 aylık üstüdür Hiç biride değilse koyu renkse gagası 4-6 aylıktır
pekı saolun tesekkurler..açık griyse gözü 8 ayliktir, beyazsa 8 aylık üstüdür Hiç biride değilse koyu renkse gagası 4-6 aylıktır