Mavi olacak grileri yeni döküyormuşErkek. Kuş neden bu kadar kirli?
Emin misin? Çünkü kirli dağınık tüylü kuşları gördüm daha önce ama bu kuş gerçek anlamda kirli duruyor. Manav kendi ürününü kötülemez neticesinde.Mavi olacak grileri yeni döküyormuş
Emin değilim anlamıyorum bi kaç kez ılık suda kendi yıkandı başka ne yapabilirimEmin misin? Çünkü kirli dağınık tüylü kuşları gördüm daha önce ama bu kuş gerçek anlamda kirli duruyor. Manav kendi ürününü kötülemez neticesinde.
Erkek ama neden kirli kuş?
evet.kuşun kafesini atsınErkek ama neden kirli kuş?
Erkek, yeni yeme düşmüş gibi belki 2, zorlasan 2.5 ay derim. Çekoslovak gibi geldi bana.Kuşumu yeni aldım cinsiyeti yaşı ırkı nedir acaba
Ek olarak söyleyeyim kafes çok küçük. Yaşam standartlarının da altında.Kuşumu yeni aldım cinsiyeti yaşı ırkı nedir acaba
Bu kafeste kalmayacak büyüyk kafes var ama onda dişi var o yüzden ayırdık bi süreliğineEk olarak söyleyeyim kafes çok küçük. Yaşam standartlarının da altında.
1.fotoğraf erkek, 2.fotoğraf dişi.Merhabalar, cinsiyetleri nedir acaba?
Dişi bir kuş. Erkek diyen kim bilmiyorum ama yanılmış.Merhaba daha önce de sormuştum ama hala emin olamadığım için tekrar sormak istiyorum kuşum bugün tam üç aylık oldu cinsiyeti nedir acaba ? daha önce erkek denilmişti fotoğrafları şimdi çektim en son hali bu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Erkek olduğunun söylendiği fotoğraflar bunlar 20 Ocak gibi çekildi bu fotoğraflar da şuan ki hali de yukarıda var kesin olarak dişi mi kararsızlıktan kurtulmak istiyorum artıkDişi bir kuş. Erkek diyen kim bilmiyorum ama yanılmış.
Su götürmez bir şekilde dişi.Erkek olduğunun söylendiği fotoğraflar bunlar 20 Ocak gibi çekildi bu fotoğraflar da şuan ki hali de yukarıda var kesin olarak dişi mi kararsızlıktan kurtulmak istiyorum artık
Dişi. Yaş olarak 6 ay civarında.Merhabalar cinsiyet, yaşı,ırkını söylermisiniz
Teşekkürler yardımınız içinSu götürmez bir şekilde dişi.
dişiErkek olduğunun söylendiği fotoğraflar bunlar 20 Ocak gibi çekildi bu fotoğraflar da şuan ki hali de yukarıda var kesin olarak dişi mi kararsızlıktan kurtulmak istiyorum artık