Nurullah İnci
Emektar Üye
Dişi.Seyrekmi derken
Çok öten bir kuş değil kısık sesli ötüyor
Dişi.Seyrekmi derken
Çok öten bir kuş değil kısık sesli ötüyor
Burun delikleri etrafı beyaz, dişi gibi gördüm ben.Erkek dediler alırken.
Erkek diye aldık ama yavru daha birde çekoslavakBurun delikleri etrafı beyaz, dişi gibi gördüm ben.
@alph hocam ben pek bilgili değilim yaş,cinsiyet,ırk konularında nedir sizce? bize böyle dedi pet shop alırken(ırk:çekoslavak,yaş:2,5 aylık,cinsiyet:dişi).Erkek dediler alırken.
3 aya yakın, Çek, dişi.Erkek dediler alırken.
Aldığımız kişi erkek dedi ama emin olamadım.Yaşı da tahmini 5 - 5,5 aylık diye biliyoruz.Sizce cinsiyeti ve yaşı nedir?
Peki teşekkür ederim Bende biraz internette araştırdım ceresindeki beyazlık yüzünden dişi olduğuna kanaat getirmiştim.Yaşı da tahminimizden büyük yani.O zaman ne cinsiyetini ne yaşını doğru söylemişler bize.5-6 aylık, dişi.
Rica ederim.Peki teşekkür ederim Bende biraz internette araştırdım ceresindeki beyazlık yüzünden dişi olduğuna kanaat getirmiştim.Yaşı da tahminimizden büyük yani.O zaman ne cinsiyetini ne yaşını doğru söylemişler bize.
2.5-3 aydan fazla değildir. Irkı/cinsi yerli.Aldığım yer 2.5 aylık dişi dedi doğrumudur? Ve Cinsi nedir? Teşekkürler
Çek.Merhaba kuşumun ırkını öğrenebilir miyim
2.5-3 aydan fazla değildir. Irkı/cinsi yerli.
Cinsiyeti dişi gibi duruyor ancak net değil, fotoğrafı flashla çektiğiniz için ceresi parlamış. Daha net bir fotoğraf yükleyiniz.
Disi jumbo degil
Abi benimki disi mi erkek mi bilmiyorum terddut içindeyim erkek diye