Ü
erkekMerhaba ben bu güzelliği temmuz ayında dışarda buldum. Yeni alışmaya başladı bize. Yaşı, cinsiyeti ve ırkı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Erkek, yaşı için ön profil fotoğrafı yükler misin? Kuşta yağlanma var gibi.Merhaba ben bu güzelliği temmuz ayında dışarda buldum. Yeni alışmaya başladı bize. Yaşı, cinsiyeti ve ırkı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Kuşun resimini atar mısınızArkadaşlar cinsiyeti ve yaş konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Kusura bakmayın arkadaşlar ben yüklendi sanıyordum resim boyut olarak yüksek gelmiş.Kuşun resimini atar mısınız
mavi renk olan pakistan değilmiYerli muhabbet kuşu ikisi de.
Erkek yavru gibi duruyor başka foto varmıKusura bakmayın arkadaşlar ben yüklendi sanıyordum resim boyut olarak yüksek gelmiş.
Pakistan Muhabbet kuşları diğer türlere göre daha küçük olmaları ile bilinirler. Gözle görülür bir küçüklük görürsünüz.mavi renk olan pakistan değilmi
Erkek, yaşı için daha çok fotoğraf atın.Kusura bakmayın arkadaşlar ben yüklendi sanıyordum resim boyut olarak yüksek gelmiş.
erkekKusura bakmayın arkadaşlar ben yüklendi sanıyordum resim boyut olarak yüksek gelmiş.
Erkek, yaşı için daha çok fotoğraf atın.
Aldığım yer 2 buçuk aylık dedi ama sanki 4 gibi geliyor banaErkek, yaşı için daha çok fotoğraf atın.
1-3 aylık düşünüyordum bendeAldığım yer 2 buçuk aylık dedi ama sanki 4 gibi geliyor bana
Rengi gereği bir tahmin yapmak zor. Hiçbir fikrim yok açıkçası, 4-5 ay olabilir.Aldığım yer 2 buçuk aylık dedi ama sanki 4 gibi geliyor bana
2 ay civarı bir erkek.Ekli dosyayı görüntüle 51836yaş tahmini yaparmısınız
2 aylk civarı erkek kuşEkli dosyayı görüntüle 51836yaş tahmini yaparmısınız
Merhaba kuşumuz 2 veya 2,5 aylık cinsiyetini tahmin edeniyoruz yardım edermisiniz