Ecrin Karadağ
Onursal Üye
ikiside 7 aylık civarı bu arada galiba dişinin kafasında sarı bir şey varmerhabalar, yaş ve ırk öğrenebilir miyim?
ikiside 7 aylık civarı bu arada galiba dişinin kafasında sarı bir şey varmerhabalar, yaş ve ırk öğrenebilir miyim?
Erişkin 1 yaş civarında.Muhabbet kuşumun yaşı kaç göz bebeği tam beyaz olmadığı için tam seçemedim.
Yerli muhabbet kuşu ikisi de.sarı ve mavi kuşun türü nedir tam olrk yerli midir nedir
Fotoğraf paylaşınız bakalım.Cinsiyeti nedir acaba
Erkek, yerli kırması olabilir.Link tıklayınca giriyor ama direk atamadım cinsiyet ve ırkı nedir acaba ilk kuşumuz hiç bir bilgimiz yok
Kırmaymış demek bir arkadaş rainbow diye birşey dedi ama bilgim sıfır ama haraketli 2 gündün odada takılıyor ele gelmeyede başladı yavru diye aldık ama yavrudur galibaErkek, yerli kırması olabilir.
Rainbow ırk değil, renk mutasyonudur. Böyle olmaz ama rainbow. Vücutlarında sarı, mavi, yeşil gibi bütün renkleri taşırlar.Kırmaymış demek bir arkadaş rainbow diye birşey dedi ama bilgim sıfır ama haraketli 2 gündün odada takılıyor ele gelmeyede başladı yavru diye aldık ama yavrudur galiba
Kusura neden bakayımCahillik kusura bakmayin bilmediğimden
Cinsiyeti ve yaşı nedir sizce bide gagasında bir sorun görüyor musunuz
Yaşı kaçtır acaba bu yakışıklının yavru diye biliyoruz amaKusura neden bakayım
Yavru, 2 aylık civarı diye tahmin ediyorum.Yaşı kaçtır acaba bu yakışıklının yavru diye biliyoruz ama