Zengin06
Yeni Üye
Bizde çözemedik bir bakıyoruz böyle bir bakıyoruz öyle arada kaldık kızım mı diyeyim oğlum mu diyeyim artık bir karar vermek istiyoruzErkek bu kuş.
Erkek bu kuş belli.Bizde çözemedik bir bakıyoruz böyle bir bakıyoruz öyle arada kaldık kızım mı diyeyim oğlum mu diyeyim artık bir karar vermek istiyoruz
hayır kuşun ceresinde alt mavi üst beyaz kesin dişiErkek bu kuş belli.
Kuşun cere deliklerinin etrafında çok az beyazlık var o kadar. Cere çoğunluğu koyu renkte yakın zamanda o kalan beyazlık da koyulaşacak. Kuş erkek.hayır kuşun ceresinde alt mavi üst beyaz kesin dişi
Abi benbönceki resime göre dişi dedim çünkü çok beyaz varKuşun cere deliklerinin etrafında çok az beyazlık var o kadar. Cere çoğunluğu koyu renkte yakın zamanda o kalan beyazlık da koyulaşacak. Kuş erkek.
Yavru kuşlarda cere beyaz olabilir. Bir süre sonra da kendi rengini alır.Abi benbönceki resime göre dişi dedim çünkü çok beyaz var
tamamYavru kuşlarda cere beyaz olabilir. Bir süre sonra da kendi rengini alır.
Emin olmamak ile birlikte dişi olması muhtemel. Kesin bir şey söylemek için kuşun biraz daha büyümesi gerek.Ekli dosyayı görüntüle 51172Ekli dosyayı görüntüle 51173Ekli dosyayı görüntüle 51174
cinsiyeti nedir arkadaşlar 35 günlük
Cerede ki siyah lekeler var onlar gider mi yumurtadan çıktığından beri var o lekeler diğer yavrular da yoktuEmin olmamak ile birlikte dişi olması muhtemel. Kesin bir şey söylemek için kuşun biraz daha büyümesi gerek.
Zamanla cere rengi kendisini toplar. Henüz gagasında ki siyahlıklar bile gitmemiş. Çok tatlı bir kuş bu arada rengi çok hoşuma gitti. Tüyü kadar ömrü olsun.Cerede ki siyah lekeler var onlar gider mi yumurtadan çıktığından beri var o lekeler diğer yavrular da yoktu
amin inşallah babasına çekmiş babası da bu renkte bakalım yeni yavrular nasıl olacak bunlarda diğer yavrularZamanla cere rengi kendisini toplar. Henüz gagasında ki siyahlıklar bile gitmemiş. Çok tatlı bir kuş bu arada rengi çok hoşuma gitti. Tüyü kadar ömrü olsun.
Benim de 4 yavrum var şuan.amin inşallah babasına çekmiş babası da bu renkte bakalım yeni yavrular nasıl olacak bunlarda diğer yavrular
Ekli dosyayı görüntüle 51176
fotoğraf atarsanız söyleyebilirim.Arkadaşımda kızışmış erkek var. Bir arkadaş tatile giderken 3 hftalığına başka bir kuş bırakmış arkadaşıma. Dişi mi erkek mi bu arkadaşlar?