dişiHerkese merhabalar. Kuşumu alalı 4 ay oldu. Hemen hemen 1 aydır yavaş yavaş tüy dökümüne başladı.
Yaşı, cinsiyeti, ırkı hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 51053
dişi maşallahCinsiyet nedir 4-6 ay arası bir kuş..Ekli dosyayı görüntüle 51084
4 ayliktan küçük yavru ve erkek bir kuşArkadasimin kuşu yaş ırk cinsiyet belirtir misiniz
Ekli dosyayı görüntüle 51076Ekli dosyayı görüntüle 51077
dişiSelamun aleyküm kuşum 40 günlük cinsiyetini soyleyebilir misiniz
Salıncağa erkek gibi kur yapıyor amayavru bir dişi
Cinsiyetleri nedir arkadaşlar beyazı erkek sarıyı dişi olarak aldım
@yao ako @Recai yardımcı olur musunuz?Merhaba. Dişi kuşumu petshoha vererek 2 gün kalmasıyla sağdaki erkek kuşu aldık. Dişi kuşuk kur yapıyor, boynunu eğiyor kaşısın diye, onu kaşıyor, öpüyor ama erkek kuş hiç yüz vermiyor. Sizce yaşı mı küçük yoksa başka bir nedeni mi var. Yaş tahmini yapar mısınız ve lütfen beni bilgilerdirin alışırlar mı ne yapayım. Dişi kuşum bi zaman sonra sıkılıp bunalıma girer mi. Ele geliyor konuşuyor. Ben ona arkadaş olsun diye aldım.
dişilerde kur yaparSalıncağa erkek gibi kur yapıyor ama
soldaki erkek sağdaki dişiArkadaşlar hepinize merhabalar.Bir arkadaşımdan yeni bir takım sahiplendim.Sizden ricam cinsiyet ve ırkı konusunda yardımcı olabirmisiniz
Teşekkürler.dişilerde kur yapar
kuş büyük bir erkek ortama alışmalı. Kuş 8 aylık üstüMerhaba. Dişi kuşumu petshoha vererek 2 gün kalmasıyla sağdaki erkek kuşu aldık. Dişi kuşuk kur yapıyor, boynunu eğiyor kaşısın diye, onu kaşıyor, öpüyor ama erkek kuş hiç yüz vermiyor. Sizce yaşı mı küçük yoksa başka bir nedeni mi var. Yaş tahmini yapar mısınız ve lütfen beni bilgilerdirin alışırlar mı ne yapayım. Dişi kuşum bi zaman sonra sıkılıp bunalıma girer mi. Ele geliyor konuşuyor. Ben ona arkadaş olsun diye aldım.
Cinsiyetleri nedir arkadaşlar beyazı erkek sarıyı dişi olarak aldım
@yao ako yardımcı olabilir misiniz