alph
Onursal Üye
Erkek, yerli diye düşünüyorum ama üreticiden almadıysan büyük ihtimalle kırmadır, yaşı için daha net fotoğraf paylaş.Cinsiyet ırk yaş?
Erkek, yerli diye düşünüyorum ama üreticiden almadıysan büyük ihtimalle kırmadır, yaşı için daha net fotoğraf paylaş.Cinsiyet ırk yaş?
Erkek, yerli diye düşünüyorum ama üreticiden almadıysan büyük ihtimalle kırmadır, yaşı için daha net fotoğraf paylaş.
6 ay civarı diye tahmin ediyorum. Kafesi yaşama uygun değil gibi, tam olarak paylaşır mısın?
Paylaşabilirsem paylaşıyım teyzemin kuşu neden böyle dediniz hocam6 ay civarı diye tahmin ediyorum. Kafesi yaşama uygun değil gibi, tam olarak paylaşır mısın?
Plastik tünek, düz ağızlı suluk.Paylaşabilirsem paylaşıyım teyzemin kuşu neden böyle dediniz hocam
Tünek olayını söyledim hocam sulugun boyle olmasi ne zararı olurPlastik tünek, düz ağızlı suluk.
Ayrıca bir tane geniş ağızlı ve bir tanede dar suluk takılı kafesePlastik tünek, düz ağızlı suluk.
Ayrıca bir tane geniş ağızlı ve bir tanede dar suluk takılı kafese
Konu cinsiyet yaş ve ırk tahmini için açılmıştır diğer sorularınız için forumda arama yapabilir yeterli cevap bulamamanız halinde ilgili başlık altına konu açabilirsiniz.
Elim kolum bağlı .Tünek olayını söyledim hocam sulugun boyle olmasi ne zararı olur
Merhabalar benim kuşum çok Halis ve çok uyuyor ayrıca artık oyun bile oynamıyor kuşuma ne oldu söyleyebilir misiniz?arkadaşlar konu açmak yerine, erkek mi dişi mi - kaç yaşında türü sorularınızı bu başlık adı altında sorunuz. çok ciddi hastalığı olan ve sorularına cevap verilmesi gereken diğer arkadaşlarımıza engel olmayalım. zaten o yüzden bu başlık açıldı ve buradan devam edilmesine özen gösterelim.
Ek konu açın yardımcı olalım.Merhabalar benim kuşum çok Halis ve çok uyuyor ayrıca artık oyun bile oynamıyor kuşuma ne oldu söyleyebilir misiniz?
Merhabalar benim kuşum çok Halis ve çok uyuyor ayrıca artık oyun bile oynamıyor kuşuma ne oldu söyleyebilir misiniz?
Ek konu açın yardımcı olalım
arkadaşlar cinsiyeti nedir acaba ?