ustam cinsleri hakkında bir yorum yapabilirmisin şimdiden teşekkürlersoldaki erkek sağdaki dişi
ustam cinsleri hakkında bir yorum yapabilirmisin şimdiden teşekkürlersoldaki erkek sağdaki dişi
ikiside erkek@yao ako yardımcı olabilir misiniz
Emin misiniz daha yavrularikiside erkek
erkekCinsiyeti nedir acaba erkek dendi amaEkli dosyayı görüntüle 51117Ekli dosyayı görüntüle 51117
eminimEmin misiniz daha yavrular
dişiEkli dosyayı görüntüle 51116merhabalar muhabbet kuşumun cinsiyetini öğrenebilir miyim erkek gibi geldi bana ama komşudan aldığımız erkek kuş ile öpüşüp yem veriyorlar birbirlerine anlayamadım bu kuşun cinsiyetini, nedir yardımcı olabilir misiniz ?
İkisi de erkek.@Ecrin Karadağ benim kuşların hakkında yorumunz var mi yavrularEkli dosyayı görüntüle 51121
kuşların gözünüde atar mısınız beyaz albino sarı lutino gibi@Ecrin Karadağ benim kuşların hakkında yorumunz var mi yavrularEkli dosyayı görüntüle 51121
Tek renk muhabbet kuşu olarak geçer eğer kırmızı gözlü değillerse. Kafes bu arada kuş yaşamı için uygun değil.Gözleri ikisininde siyah kırmızı değil @Ecrin Karadağ
tamamGözleri ikisininde siyah kırmızı değil @Ecrin Karadağ
Tek renk muhabbet kuşu olarak geçer eğer kırmızı gözlü değillerse. Kafes bu arada kuş yaşamı için uygun değil.
Aynen, bencede 2 kuş için ideal boyutta olmayan küçük bir kafes seçimi.Gözleri ikisininde siyah kırmızı değil @Ecrin Karadağ
Kafeste tahta tünek yok, kalamar kemiği yok, mineral blok yok.Aynen, bencede 2 kuş için ideal boyutta olmayan küçük bir kafes seçimi.
Maşallah@thewildpanthalp @Ecrin Karadağ before after yakında daha büyük bir kafese geçilecek
Ekli dosyayı görüntüle 51127
dişiMuhabbet kuşum aldığımızda 26 günlüktü yaklaşık bir buçuk aydır bizimle Şuan çok hareketli ve açtığımız her şarkıya eşlik ediyor konuşmaya çalışıyor fakat cinsiyeti konusunda kararsız kaldık aldığımız yerde erkek olduğu söylenmişti ama biz emin olamıyoruz sizce erkek mi dişi mi ?