Nurullah İnci
Emektar Üye
Rica ederim.Teşekkür ederim saol cevapladığınız için
Rica ederim.Teşekkür ederim saol cevapladığınız için
Dışkısında bir problem yoksa, sağlıklıdır.
BuyrunKuyruk boyutunu tam görememekle birlikte Çek/yerli melezi olabilir. Kuyruğunu da çekerseniz net cevap verebilirim.
Yerli&Çek melezi gibi geliyor. Baskın özelliği Çek.Buyrun
Yerli diye belirtmiştim.Cinsi sence nedir
Usta kuşun burun deliklerinin orda hafif beyazlık var silik mavilikle karışık açıkçası bir şüphe var içimde ne yapmamı önerirsin değiştireyim mi bekliyeyim miYerli&Çek melezi gibi geliyor. Baskın özelliği Çek.
çok küçük doğru söylemişler erkek kuşunuz maşallah çok güzelevet peynirin arkadasi zeytin aldigim yerde 2 2.5 aylik erkek dediler erkek kismi dogru gibi geldi yaşida 2 2.5 ay gibi geldi bana ama sormak emin olmak istedim
yerli erkek 1-2 yaşlarında tam damızlık gibi duruyorArkadaşlar ırkı ve yaşı sizce nedir ?
Cevapladığınız mesajlar 2019 yılına ait.çok küçük doğru söylemişler erkek kuşunuz maşallah çok güzel
ısırıyorsa kesin dişidir dişi gibi geldi
pardon benim hatam teşekkürlerCevapladığınız mesajlar 2019 yılına ait.
Ben erkek olduğunu düşünüyorum. Kuş size alışmadıysa, değiştirebilirsiniz. Takdir sizin.Usta kuşun burun deliklerinin orda hafif beyazlık var silik mavilikle karışık açıkçası bir şüphe var içimde ne yapmamı önerirsin değiştireyim mi bekliyeyim mi
Yardımınız için teşekkürlerBen erkek olduğunu düşünüyorum. Kuş size alışmadıysa, değiştirebilirsiniz. Takdir sizin.
Erkek henüz yavru 2 ay anca vardır.Cinsiyet nedir acaba?
Yardım edebilir misiniz?
Cinsiyeti erkek. Ancak ırkını anlamak için kuyruk ve tüm vücudunu gösteren fotoğraf yüklemeniz gerekir.Ekli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701Ekli dosyayı görüntüle 49702
Cinsiyetini ve ırkını öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
erkekEkli dosyayı görüntüle 49700Ekli dosyayı görüntüle 49701Ekli dosyayı görüntüle 49702
Cinsiyetini ve ırkını öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz?