Ecrin Karadağ
Onursal Üye
EN ÖNDEKİ DİŞİ ARKADAKİ BELLİ DEĞİL BEN ANLAYAMADIMArkadaşlar rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
EN ÖNDEKİ DİŞİ ARKADAKİ BELLİ DEĞİL BEN ANLAYAMADIMArkadaşlar rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Sarı olan lutino yerli diğerini pek anlayamadım.Irkları hakkında bilgi verirseniz sevinirim
;Benim anladığım kadarıyla hepsi erkek gibi ama tam emin değilim en sağdaki net erkekyaş cins cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
hepsi erkek gibi geldi bana ama emin değilimMerhaba. Kuşlarımın cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? En sağdaki kuşum kesin erkek gözüküyor ancak ortadakini dişi diye alsak da onun da erkek olduğunu düşündük. En soldakini de yeni sahiplendim. Dişi olduğunu düşünüyoruz. Sizce nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 49646Ekli dosyayı görüntüle 49647Ekli dosyayı görüntüle 49648
Pardon yanlışlıkla size söylemişim kusura bakmayınyaş cins cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?
En soldaki dişi, diğer ikisi erkek.Merhaba. Kuşlarımın cinsiyetini öğrenmek istiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? En sağdaki kuşum kesin erkek gözüküyor ancak ortadakini dişi diye alsak da onun da erkek olduğunu düşündük. En soldakini de yeni sahiplendim. Dişi olduğunu düşünüyoruz. Sizce nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 49646Ekli dosyayı görüntüle 49647Ekli dosyayı görüntüle 49648
Kuyruk boyutunu tam görememekle birlikte Çek/yerli melezi olabilir. Kuyruğunu da çekerseniz net cevap verebilirim.Sorunu çözdüm ayrıca ırkı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Hollanda.Bu fotoğraflar uygunmu bakarmısınız daha yeni çektim eski görüntüler değil
Ekli dosyayı görüntüle 49625Ekli dosyayı görüntüle 49626Ekli dosyayı görüntüle 49627
İki kuşta dişi gibi duruyor.Arkadaşlar rica etsem cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
thewild baa yerli dem,şti birtürlü anlamadım hangisiHollanda.
Resim atarsanız cevaplayabilir bilgili kişiler.Merhaba arkadaşlar kuşumun cinsi ve cinsiyeti hakkında beni aydınlatma şansınız var mı?
Anladığım kadarıyla erkek pek bilgili değilim beklemeniz daha uygun olkur yakın zamanda bilgili kişiler cevaplarlar.
Anladığım kadarıyla erkek pek bilgili değilim beklemeniz daha uygun olkur yakın zamanda bilgili kişiler cevaplarlar.
Yerli, erkek.
Yerli olamayacak kadar iri bir kafa yapısına ve gövdeye sahip. Fotoğraflar yanıltmış olabilir.thewild baa yerli dem,şti birtürlü anlamadım hangisi
birde birşey soracaktım kafeste kuşum çok ısırıyordu bir ara aklıma geldi parmağımı kafese koydum kuşuda tüneğe eğer ısırırsa şşt diyip gagasını ittirdim ısırmayıp sevdirirse yem verdim şuan pek ısırmıyor ama kafesten çıkmayı sevmiyor nasıl sevdirebilirim birde muhabbet kuşum en son ayağı felç olmuştu iyileştirdim ama uçamıyor kanadında felç yok artık hiç felci yok ama uçamıyor birde 1 2 ay önce kuyruk tüyleri tamamen döküldü oyüzden kuyruğu çok kısa yoksa uzunduYerli olamayacak kadar iri bir kafa yapısına ve gövdeye sahip. Fotoğraflar yanıltmış olabilir.
Bu arada dişi veya erkek olduğunu nasıl anlıyorsunuz söylermisiniz belk ibenimde başka kişilere yardımım dokunur bu sayedeYerli olamayacak kadar iri bir kafa yapısına ve gövdeye sahip. Fotoğraflar yanıltmış olabilir.