Ecrin Karadağ
Onursal Üye
attığıız kuşun cinsiyeti dişi ancak ne soruyorsunuz anlamadım henhangi birşey yazdığınızı bulamadım
attığıız kuşun cinsiyeti dişi ancak ne soruyorsunuz anlamadım henhangi birşey yazdığınızı bulamadım
Cinsiyeti erkek. Ancak ırkını anlamak için kuyruk ve tüm vücudunu gösteren fotoğraf yüklemeniz gerekir.
Cinsiyeti erkek. Ancak ırkını anlamak için kuyruk ve tüm vücudunu gösteren fotoğraf yüklemeniz gerekir.
Cekoslavak gibi yalnız çok iri duruyor anlamadım ırkını İngiliz kırması olabilir mi acaba
İngiliz genine ait fenotipe sahip değil. Daha çok yerli geni var.Cekoslavak gibi yalnız çok iri duruyor anlamadım ırkını İngiliz kırması olabilir mi acaba
Teşekkür ederim komşunun kusu aslında ama cinsiyetini sordu bana ben de buraya yazdım. Uyardım ben de kafes tabanına gazete tarzı boyalı şeyler koymaması hakkında. Normal toprağı eleyip kafese koymuşlar o konu hakkında bilgim yok iyi olur mu sizce?İngiliz genine ait fenotipe sahip değil. Daha çok yerli geni var.
(Zemin için boya içeren malzemeler kullanmayın.)
Bir faydası olmaz. Kafes tabanına 3-4 adet rulo peçete sersinler ve 2-3 günde değiştirsinler.Teşekkür ederim komşunun kusu aslında ama cinsiyetini sordu bana ben de buraya yazdım. Uyardım ben de kafes tabanına gazete tarzı boyalı şeyler koymaması hakkında. Normal toprağı eleyip kafese koymuşlar o konu hakkında bilgim yok iyi olur mu sizce?
1. fotoğraftaki dişi 2.yi anlayamadım 3. erkekKUŞLARIN IRKI HAKKINDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
Ekli dosyayı görüntüle 49746Ekli dosyayı görüntüle 49747Ekli dosyayı görüntüle 49748
cinsiyet değil ırk sormuştum hocam1. fotoğraftaki dişi 2.yi anlayamadım 3. erkek
3. olandan emin değilim ama 1 ve 2 yerli.cinsiyet değil ırk sormuştum hocam
Daha net foto yüklermisiniz..
1-2 yaş arası.
YAŞI VE CINSIYETI HAKKINDA BILGI VEREBILIR MISINIZ ACABA ?
2 aya yakın bir yaşta.
2 aya yakın bir yaşta.
Cinsiyeti fotoğraftan tam belli olmasa da erkek komşuda aldım dişi dedi ama net olamadım ben de
sole bı resim