Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
kendi yapacağını düşünmüyorum. ya oynaşırken diğeri ısırdı yada biyere sıkıştı. diğeri yapmış olabilir bence. takip et evet ama bidaha olmaz yanlışlıkla olmuştur
inşallah bıdaha olmaz ben kendısı yapmıs dıe dusundum cunku gagasında azcık kan vardı ama odaya gırdımde ayagıyla ugrasmıyordu durgunda dıldı bıyere takılmıs oda temızlerken gagasıan surulmus olabılır yada kendı de ısırmıs olabılır ama kendı ısırsa da cıddı bısı olurdu dıe dusunuorum sadece et kısmı kan olmus anlayamadm takıp edıcem gunluk ınsallah bıda olmaz tunegıde bır temızlıyım bırdaha ole bısı olursa fark etmem zor olmasın ınsallah bıda olmaz :/ ( aklıma suda geldı erkek cok cıftlesmek ıstıor 5 6 aylık falanlar henuz dısı ızın vermedı ıcın erkek yapmıs olabılırmı yada ondan kacarken bıyere takmıs olabılırmıkı? )kendi yapacağını düşünmüyorum. ya oynaşırken diğeri ısırdı yada biyere sıkıştı. diğeri yapmış olabilir bence. takip et evet ama bidaha olmaz yanlışlıkla olmuştur
olabılır onu ızlıcem dıkkat edıcem bıda olursa ayırırım yazık hayvanaya ıcım acıdı kurban oldum ya :/valla herşey olabilir. ne desek boş. bidaha olursa ayırırsın. kendi yapmasa bile ayağına gagasıyla dokunduysa bile gagasına kan bulaşmış olabilir
Gecmiş olsun nasıl yap allah bilirde bence biyere sıkıştırmıştır iyi anlaşan kuşlar zarar vermez bir birine tekrardan gecmiş olsun.olabılır onu ızlıcem dıkkat edıcem bıda olursa ayırırım yazık hayvanaya ıcım acıdı kurban oldum ya :/
cok saol kardesım bırazdan kusların son hallerını paylasıcam suan daha ıyı ayagı sorun yok gıbı ustune basıor tellere tırmanıor kesın bıyere takdı :/Gecmiş olsun nasıl yap allah bilirde bence biyere sıkıştırmıştır iyi anlaşan kuşlar zarar vermez bir birine tekrardan gecmiş olsun.
paylasdım bol bol foto yumurtalarıda cekdımpaylaş paylaş bende yarın bakarım hadi iyi akşamlar
Eyy maşallah tüyleri kadar hayrını gör kardeşim allah nazardan saklasın hepsi bir birinden güzel...paylasdım bol bol foto yumurtalarıda cekdım
saol kardesım amınEyy maşallah tüyleri kadar hayrını gör kardeşim allah nazardan saklasın hepsi bir birinden güzel...
Kuşlarınızı ara sıra salıp evcilleşme eğitimi veriyor musunuz??Ele gelmelerini sağladınız mı?Ve bunları yapmasak kendi haline bıraksak biz akvaryumdaki balıkları seyreder gibi seyretsek olmaz mı??Yani muhabbet kuşu sahibi olmanın hakkını vermemiş mi oluruz birşeyler eksik mi kalır?...Sorular sorular...bızde dedık ınsallah kızmaz anlayıs gosderır bole dusunmen ıı oldu ıcımız rahatladı ınsallah faydalı olmusuzdur sanada
valla ole ben kuslarımı salıyorum 2 3 gunde bır ama yumurta almıcam kusları salıyorum ama 5 aylıklar ele gelmezler bence cok yabanıler sadece sarı ve beyaz 5 aylık kuslarım bıraz evcıl onlarda ılk kuslarım oyuzden 3 aylıkken almısdımKuşlarınızı ara sıra salıp evcilleşme eğitimi veriyor musunuz??Ele gelmelerini sağladınız mı?Ve bunları yapmasak kendi haline bıraksak biz akvaryumdaki balıkları seyreder gibi seyretsek olmaz mı??Yani muhabbet kuşu sahibi olmanın hakkını vermemiş mi oluruz birşeyler eksik mi kalır?...Sorular sorular...
Hadi gözün aydın inşallah yumurtalarınıda görürüz kuşları salmasan daha iyi bence bende yumurta bekliyom hala yokMaşallah @Omer3461 kardeşim hepsi birbirinden güzel. dün benimkileri bi salayımda uçsunlar dedim. ilk kez çitfleştiklerine şahit oldum sonunda mercimek fırına girdi
[/url][/IMG]
Cok tatlılar maşallah bundan sonra devamı gelir hadi bakalım bundan sonra yumurta nöbetleri başlar ömerle makara yapıyodun senide görces şimdiçok nadir salıyorum salmamla anında çiftleştiler fotoğrafları ekleyebildim ben ilk kez gördüm belki ben işteyken de yapıyorlar bilmiyorum ama sevindim sonunda
kardesım valla nası sevındım sana anlatamam ya hayırlı ugurlu olsun ınsallah bebıslerını yumurtalarınıda goruruz ya vallahı super bı haber verdınMaşallah @Omer3461 kardeşim hepsi birbirinden güzel. dün benimkileri bi salayımda uçsunlar dedim. ilk kez çitfleştiklerine şahit oldum sonunda mercimek fırına girdi baktım 1-2 tur uçtular sonra erkek dişinin kafasına basıp çıktı üzerine hemde ben yanıbaşlarında dikiliyordum elimde telefon aldırış etmediler bana sonra da akıllı yenliğin oraya düştüler orda bidaha....
hahahhhaha bızım marakamız bıtmezde bu sefer dalga sırası bendeCok tatlılar maşallah bundan sonra devamı gelir hadi bakalım bundan sonra yumurta nöbetleri başlar ömerle makara yapıyodun senide görces şimdi