kuşumun öldüğünden emin değilim bakabilir misiniz?

Çok kilolu olabilir ondan uçamıyordur. Bide uzın zamandır uçmadıysa kanat kasları zayıflamıştır. Parmağınızda parmak atlatmaca yaptırın kanat çırpsın bok bol. Zamanla düzelir.
hocam kusura bakma çok soru sordum dişi kuş uçmaya çalışıyor şuan yerde kanadını çırpıyor ve sonra hemen düşüyor anlamadım sebebini bir türlü yağlanmış mı yoksa petshop kanat tüyünü mü kesmiş çözemedim

Kanat teleklerinde eksikler var evet. Ama kilo da var kuşta zayıflaması ve kanat kaslarını güçlendirmek için uçma egzersizleri yapması lazım.

Kanat teleklerinde eksikler var evet. Ama kilo da var kuşta zayıflaması ve kanat kaslarını güçlendirmek için uçma egzersizleri yapması lazım.
kanat teleği ne zaman çıkar peki? tekrar uçabilecek mi? 6 aylık diye aldım egzersiz nasıl yaptırırım bilmiyorum hiç yaptırmadım maalesef sanırım kuşu elimize alıp çok yüksek olmaması kaydıyla yavaşça bırakacağız

kanat teleği ne zaman çıkar peki? tekrar uçabilecek mi? 6 aylık diye aldım egzersiz nasıl yaptırırım bilmiyorum hiç yaptırmadım maalesef sanırım kuşu elimize alıp çok yüksek olmaması kaydıyla yavaşça bırakacağız
Evet öyle yapın. Normalde 15-20 günde çıkar. Ama proteinle desteklemelisiniz kuşu.

Evet öyle yapın. Normalde 15-20 günde çıkar. Ama proteinle desteklemelisiniz kuşu.
hocam daha ne vereyim bilmiyorum keten tohumu vb vb veriyorum 1 tane vitamin var suyuna damlatıyorum haftalık petshoplarda bulunan iyi bir vitamin varsa söylerseniz sevinirim alalım suyuna damlatalım tek kafes var erkekle aynı kafeste iyi anlaşıyorlar

50 ml bt amin forte ve entrobac probiyotik 30 gram alıyorum yeterli olur sanırım tekrar uçmasına

siz probiyotikle ilgini bir şeyler demiştiniz sanırım probiyotikte gerekliydi aldım hocam umarım orjinal ürünler ve bozulmamış ürünler getirirler ilk defa sipariş veriyorum bu firmadan

Tamam güvenilirdir bende alışveriş yapmıştım.

Geri