kuşumun öldüğünden emin değilim bakabilir misiniz?

hocam yeni aldığım dişinin kanadında titreme var sebebi nedir? erkekle iyi anlaşıyorlar bugün yemliği keşfetti dişi yem yedi vitacraft yem veriyorum üstüne daldarı vermeyi denedim yemedi ama kanadı titriyor

Daha ortama güvenmemiş demekki birkaç güne normale döner. Biraz sakin kaşmalı bu sıralar.

Daha ortama güvenmemiş demekki birkaç güne normale döner. Biraz sakin kaşmalı bu sıralar.
tamamdır hocam çok iyiler şuan erkekle baya iyi anlaşıyorlar daha 2 gün oldu dişi geleli kafeste oyun oynuyorlar dişi çok güzel sadece kuyruğunda sorun var oda ırkından galiba az önce yemlerini tazeledim biraz içine nijer tohumu ile keten tohumu attım nijer tohumunu biraz fazla attım yemliğin birine ama bir şey olmaz diye düşünüyorum kilo alsınlar bir daha kuruluk gibi bir hastalıkla karşılaşmayalım vitaminde suyuna damlattım kuş kumu koyacağım birazdan kafes zaten temiz kafesin kapısını açmıyorum dişi biraz odaya alışsın öyle çıkarayım yoksa bir yerlere çarpabilir

Kanatlıoil sitesinde, karadeniz pet de trendyolda vs vs
hocam kusura bakma yine çok soru sordum dişi kuş uyumuyor yeni geldiği için mi? gece bakıyorum ışıklar kapalı ses yok bizim erkek uyuyor ama dişi uyumuyor sabahta gözlerini kapatıp uyumaya çalışıyor gibi sebebi nedir?

Ortama alışmamış ve ürküyor ondandır. Zamanla düzelir

V vitamini diye bir vitamin yok. Vitanin ismidir muhtemelen o harf.

V vitamini diye bir vitamin yok. Vitanin ismidir muhtemelen o harf.
hocam bugün kafesin kapısını açtım dişim 6 aylık ingiliz kuşu biliyorsunuz erkeğim ise yerli iyi anlaşıyorlar bana da alışmaya başladığı için kafesin kapısını açtım ama dişi kuşum uçamıyor sebebi nedir? hastalığı yok gibi görünüyor ne yapayım bilemedim yerde şuan kafese uçmaya çalışıyor ama uçamıyor yürüyor sadece

Çok kilolu olabilir ondan uçamıyordur. Bide uzın zamandır uçmadıysa kanat kasları zayıflamıştır. Parmağınızda parmak atlatmaca yaptırın kanat çırpsın bok bol. Zamanla düzelir.
hocam daha parmağıma gelmiyor ama elimden daldarı tohumlar vb vb yiyor daldarı vermemeye çalışıyorum elimden geldiğince

şuan erkekte yerde dişinin üstüne çıkmaya çalışıyor ölen dişi kuşumda uçamamaya başlamıştı ne yapacağım bilmiyorum şuan

Çok kilolu olabilir ondan uçamıyordur. Bide uzın zamandır uçmadıysa kanat kasları zayıflamıştır. Parmağınızda parmak atlatmaca yaptırın kanat çırpsın bok bol. Zamanla düzelir.
selçuk hocam petshop kanatlarını kesmiş olabilir dedi bir arkadaş fotoğraf atsam anlar mısınız siz? ben pek anlayamadım da

Geri