hocam yeni aldığım dişinin kanadında titreme var sebebi nedir? erkekle iyi anlaşıyorlar bugün yemliği keşfetti dişi yem yedi vitacraft yem veriyorum üstüne daldarı vermeyi denedim yemedi ama kanadı titriyorİyi gelişme bu
hocam yeni aldığım dişinin kanadında titreme var sebebi nedir? erkekle iyi anlaşıyorlar bugün yemliği keşfetti dişi yem yedi vitacraft yem veriyorum üstüne daldarı vermeyi denedim yemedi ama kanadı titriyorİyi gelişme bu
tamamdır hocam çok iyiler şuan erkekle baya iyi anlaşıyorlar daha 2 gün oldu dişi geleli kafeste oyun oynuyorlar dişi çok güzel sadece kuyruğunda sorun var oda ırkından galiba az önce yemlerini tazeledim biraz içine nijer tohumu ile keten tohumu attım nijer tohumunu biraz fazla attım yemliğin birine ama bir şey olmaz diye düşünüyorum kilo alsınlar bir daha kuruluk gibi bir hastalıkla karşılaşmayalım vitaminde suyuna damlattım kuş kumu koyacağım birazdan kafes zaten temiz kafesin kapısını açmıyorum dişi biraz odaya alışsın öyle çıkarayım yoksa bir yerlere çarpabilirDaha ortama güvenmemiş demekki birkaç güne normale döner. Biraz sakin kaşmalı bu sıralar.
hocam dişi olduğundan emin miyiz erkek olsa anlaşamazlar gerçi ama burnu biraz mavimsi gibi emin değilim fotoğrafını koyayım.. fotoğrafDaha ortama güvenmemiş demekki birkaç güne normale döner. Biraz sakin kaşmalı bu sıralar.
Dişi olma ihtimali çok yüksek. 1-2 haftaya netleşir cere oturur. Probiyotik verin gerekirse her gün. Arada da vitamin eklersiniz.hocam dişi olduğundan emin miyiz erkek olsa anlaşamazlar gerçi ama burnu biraz mavimsi gibi emin değilim fotoğrafını koyayım.. fotoğraf
tamamdır hocam dediğim gibi probiyotik bulamadım petshoplarda elimde şuan yok kuş 6 aylık zaten bizim erkek 8 9 aylıkDişi olma ihtimali çok yüksek. 1-2 haftaya netleşir cere oturur. Probiyotik verin gerekirse her gün. Arada da vitamin eklersiniz.
Mutlaka edin. Hastalık ihtimalleri de azalır. Hadtalandıktan sonra ilaca para vereceğine probiyotiğe vertamamdır hocam dediğim gibi probiyotik bulamadım petshoplarda elimde şuan yok kuş 6 aylık zaten bizim erkek 8 9 aylık
hocam probiyotik nerede bulabilirim petshopta bulamadımMutlaka edin. Hastalık ihtimalleri de azalır. Hadtalandıktan sonra ilaca para vereceğine probiyotiğe ver
hocam kusura bakma yine çok soru sordum dişi kuş uyumuyor yeni geldiği için mi? gece bakıyorum ışıklar kapalı ses yok bizim erkek uyuyor ama dişi uyumuyor sabahta gözlerini kapatıp uyumaya çalışıyor gibi sebebi nedir?Kanatlıoil sitesinde, karadeniz pet de trendyolda vs vs
tamamdır teşekkürler hocamOrtama alışmamış ve ürküyor ondandır. Zamanla düzelir
hocam kuşlarda V vitamini ne işe yarıyor benim verdiğim vitaminde V+ vitamini diyorOrtama alışmamış ve ürküyor ondandır. Zamanla düzelir
hocam bugün kafesin kapısını açtım dişim 6 aylık ingiliz kuşu biliyorsunuz erkeğim ise yerli iyi anlaşıyorlar bana da alışmaya başladığı için kafesin kapısını açtım ama dişi kuşum uçamıyor sebebi nedir? hastalığı yok gibi görünüyor ne yapayım bilemedim yerde şuan kafese uçmaya çalışıyor ama uçamıyor yürüyor sadeceV vitamini diye bir vitamin yok. Vitanin ismidir muhtemelen o harf.
neden böyle ne yapmalıyım hocam erkek yere indi dişinin kafasını kaşıyor şuanV vitamini diye bir vitamin yok. Vitanin ismidir muhtemelen o harf.
Çok kilolu olabilir ondan uçamıyordur. Bide uzın zamandır uçmadıysa kanat kasları zayıflamıştır. Parmağınızda parmak atlatmaca yaptırın kanat çırpsın bok bol. Zamanla düzelir.neden böyle ne yapmalıyım hocam erkek yere indi dişinin kafasını kaşıyor şuan
hocam daha parmağıma gelmiyor ama elimden daldarı tohumlar vb vb yiyor daldarı vermemeye çalışıyorum elimden geldiğinceÇok kilolu olabilir ondan uçamıyordur. Bide uzın zamandır uçmadıysa kanat kasları zayıflamıştır. Parmağınızda parmak atlatmaca yaptırın kanat çırpsın bok bol. Zamanla düzelir.
selçuk hocam petshop kanatlarını kesmiş olabilir dedi bir arkadaş fotoğraf atsam anlar mısınız siz? ben pek anlayamadım daÇok kilolu olabilir ondan uçamıyordur. Bide uzın zamandır uçmadıysa kanat kasları zayıflamıştır. Parmağınızda parmak atlatmaca yaptırın kanat çırpsın bok bol. Zamanla düzelir.