kuşumun öldüğünden emin değilim bakabilir misiniz?

Hakan0106

Meraklı Üye
bugün sabah saatlerinde kuşum bu şekilde yatıyordu başta boynu kırık sanıyordum ama sanırım değil öldü mü öldüyse ölüm sebebi nedir fotoğrafını koyuyorum.... fotoğraf

Tepkisiz ve kalbi atmıyorsa ölmüştür. Resimde ölmüş duruyor

Tepkisiz ve kalbi atmıyorsa ölmüştür. Resimde ölmüş duruyor
kalbi nerede bilmiyorum ama göğüs kısmına dokundum kemiği çıkmış ve hiçbir hareket belirtisi yok bizde gittik gömdük sanırım erkek kuşum öldürdü aslında iyi anlaşıyorlardı ama

Hocam üzücü durum geçmiş olsun. Nasipten ötesi yok. Siz vicdan olarak rahatsanız, sizlik bir durum yoksa kader demekten başka çare ne yazıkki yok.

Hocam üzücü durum geçmiş olsun. Nasipten ötesi yok. Siz vicdan olarak rahatsanız, sizlik bir durum yoksa kader demekten başka çare ne yazıkki yok.
haklısınız sadece tek bir pişmanlığım var keşke daha sık gözetleyip nasıl anlaştıklarına baksaydım belki de şuan hayvan yaşıyor olacaktı

Ben resimde bir hasar göremedim. Kalp krizide olabilir ani panik yapacağı yada ansızın bir ses bile kalp krizi için yeterli olabiliyor bu canlılarda. Gözlemlerinizde zaten aksilşk görseydiniz bir arada tutmszdınız. Kendinize yüklenmeyin.

Ben resimde bir hasar göremedim. Kalp krizide olabilir ani panik yapacağı yada ansızın bir ses bile kalp krizi için yeterli olabiliyor bu canlılarda. Gözlemlerinizde zaten aksilşk görseydiniz bir arada tutmszdınız. Kendinize yüklenmeyin.
burnunda kan vardı sadece başka bir hasar göremedim

haklısınız ama insan ister istemez üzülüyor pişmanlık duyuyor sonuçta 1 yıldır bizde olan bir kuştu hiçbir şeylerini eksik etmiyordum

haklısınız ama insan ister istemez üzülüyor pişmanlık duyuyor sonuçta 1 yıldır bizde olan bir kuştu hiçbir şeylerini eksik etmiyordum
Tahmin edebiliyorum bende daha önce yaşadım bu durumu. Psikolojik olarak elbet etkiliyor ama kaliteli bir yaşam sunduğunuzda hem vicdanınız rahat oluyor hem çabuk atlatabiliyorsunuz.

Yumurta var mı follukta ? Acaba yumurta sıkışması mı yaşadı ? Erkek öldürmüş gibi durmuyor..

bugün sabah saatlerinde kuşum bu şekilde yatıyordu başta boynu kırık sanıyordum ama sanırım değil öldü mü öldüyse ölüm sebebi nedir fotoğrafını koyuyorum.... fotoğraf

Ölü görünüyor ve bu kuş erkek değil dişi. Göğüs kemiğindeki kemik elinize bariz geliyorsa kuşunuz kurumaya girmiş demek ki yani aşırı kilo kaybı. Buna sebep olacak bir sürü hastalık var. Hastaydı belki siz farketmediniz. Kuşunuz zayıf görünüyor zaten fotoda da. Kuş bakımı hakkında sanırım bilginiz çok kısıtlı.. Kafesiniz de pis. Kaç günde temizlik yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
İlk ne zaman çiftleşmişlerdi ? 10 günü geçti mi ?
çiftleştiler mi emin değilim ama erkek uzun süre üstünde kalıp değişik değişik hareketler yapıyordu 5 6 gün önce sonrasında dişi yuvalıktan çıkmamaya başladı zaten uçamıyordu eskisi gibi enerjisi yoktu gün boyu yuvalıktaydı arada bir yem su için dışarı çıkıyordu o kadar

Ölü görünüyor ve bu kuş erkek değil dişi. Göğüs kemiğindeki kemik elinize bariz geliyorsa kuşunuz kurumaya girmiş demek ki yani aşırı kilo kaybı. Buna sebep olacak bir sürü hastalık var. Hastaydı belki siz farketmediniz. Kuşunuz aşırı zayıf görünüyor zaten fotoda da. Kuş bakımı hakkında sanırım bilginiz çok kısıtlı.. Kafesiniz de pis. Kaç günde temizlik yapıyorsunuz?
kafesi ayda bir temizliyorum suluklarına vitamin damlatıyorum haftada iki 3 damla kafeslerini temizlediğim sürede yemlerini de tazeliyorum daldarı veriyordum yiyordu

Ölü görünüyor ve bu kuş erkek değil dişi. Göğüs kemiğindeki kemik elinize bariz geliyorsa kuşunuz kurumaya girmiş demek ki yani aşırı kilo kaybı. Buna sebep olacak bir sürü hastalık var. Hastaydı belki siz farketmediniz. Kuşunuz aşırı zayıf görünüyor zaten fotoda da. Kuş bakımı hakkında sanırım bilginiz çok kısıtlı.. Kafesiniz de pis. Kaç günde temizlik yapıyorsunuz?
kilo kaybı bir anda olmuştu özellikle alt tarafında şişkinlik vardı sonrasında zayıfladı ben yumurtladığını düşündüğüm için pek üstüne düşmedim ama zayıfladığını fark ettiğim için günlük özellikle dişi kuşumun önüne 3 daldarı koyuyordum ve yiyordu

kafesi ayda bir temizliyorum suluklarına vitamin damlatıyorum haftada iki 3 damla kafeslerini temizlediğim sürede yemlerini de tazeliyorum daldarı veriyordum yiyordu

Ayda 1 temizlik çok geç. Günlük olarak altındaki dışkıları tüyleri temizlemeniz gerekiyor.
Haftada 2 3 damla vitamin demişsiniz ne vitamini oluğu önemli. Haftada 1 kez multivitamin, haftada 2 kez B vitamini verilmelidir düzenli olarak.
Kafesi ayda 1 temizlediğinizi söylediniz ve kafesi temizlediğiniz sürece de yemlerini tazelediğinizi yazmışsınız yani ayda 1 kez mi yem tazeliyordunuz? Yem kabınız çok büyük değilse ayda 1 kez yem tazelemek yetersizdir kuşlar için. Açlıktan öldü belki de. Her gün yem kabındaki yem kabuklarını temizleyip yiyecek yemleri olmalı ve yem her zaman taze olmalı. Sulukları her gün temizlenmelidir ve içine taze su eklenmelidir. Haftada 3 kez de probiyotik verilmelidir.
Kuşunuzun hastalık yapıcı patojen veya açlıktan veya yumurta sıkışmasındam öldüğünü düşünüyorum ben.

Ayda 1 temizlik çok geç. Günlük olarak altındaki dışkıları tüyleri temizlemeniz gerekiyor.
Haftada 2 kez 3 damla vitamin demişsiniz ne vitamini olduğu önemli. Haftada 1 kez multivitamin, haftada 2 kez B vitamini verilmelidir düzenli olarak.
Kafesi ayda 1 temizlediğinizi söylediniz ve kafesi temizlediğiniz sürece de yemlerini tazelediğinizi yazmışsınız yani ayda 1 kez mi yem tazeliyordunuz? Yem kabının çok büyük değilse ayda 1 kez yem tazelemek yetersizdir kuşlar için. Açlıktan öldü belki de. Her gün yem kabındaki yem kabuklarını temizleyip yiyecek yemleri olmalı ve yem her zaman taze olmalı. Sulukları her gün temizlenmelidir ve içine taze su eklenmelidir. Haftada 3 kez de probiyotik verilmelidir.
Kuşunuzun hastalık yapıcı patojen veya açlıktan öldüğünü düşünüyorum ben.
yemlerini aylık tazeliyorum evet sebebi toplam 3 tane yemlik var 1i akıllı yemlik akıllı yemliğin ağızını tamamen dolduruyorum bozulmadığı için diğer 2si normal yemlikler onları da dolduruyorum onlar bittiğinde akıllı yemlikten yiyorlar .. kullandığım multivitamin wellness veterinaryplus multisupport sadece bunu veriyordum elimde başka vitamin yok mamaları da vitacraft vitaminli mama .. verdiğim daldarı gardenmix %100 natural millet sprays %100 doğal sarı daldarı

dediğiniz gibi açlıktan ölme şansı yok dediğim gibi daldarı takviyelerini hiç eksik etmiyorum daldarı doyurucu bir besin diye biliyorum normal yemleri de aynı şekilde

Geri