Karın şişliği

Selçuk abi merhaba yaşadığım yerdeki en iyi veterinere gittim işte anlattım törpülenmesi lazım dedim yaparım dedi sonra tırnak makası ile kesti ama 2inciye düzeltirken kul hareket edince biraz fazla kaçta kanattı şuan kanamıyo ama bişiy olurmu hayvanımın canını yaktı ya

Şuan uyuyo tekrar kanamay başlarsa napıcam kan taşı alsam olurmu

Resim paylaşırmısınız. Çok sıkıntı olcagını sanmıyorum

Durdu ama ara ara böyle tüğlerini sirkeleyince kan sıçrıyo kenarlara kan taşı alsam kullansam olurmu

Durdu ama ara ara böyle tüğlerini sirkeleyince kan sıçrıyo kenarlara kan taşı alsam kullansam olurmu
Kan taşı deneseniz bile en ufak biryere sürtmede kanayacaktır. İşinize yarayabilir ama mikrıpta kapmaması lazım temizlemelisiniz kanayan yeri.

Kulak pamuğu yardımıyla sürebilirsiniz yapışmazsa nemlendirerek çöpü oraya uygulayabilirsiniz.

@BeautiBird hocam bir buraya bakabilşrmisiniz. Gaga olduğu için daha uygunnbir yöntem varsa aklınızda burada paylaşabilirmisiniz.

Şuan kanamıyo kagasının kenarlarını temiz bir bez ile sildim bişiy yapmama gerek varmı şuan

Gagadan kan akmıyo ama yine tüğlerini silkeledi kan fırşadı heryer anlamadım

Yok gagadan geldiğine eminim şimdi mısır unu sürdüm durdu ama sert cisimleri aldım kafesinden sürtününce kanama yapıyo şuan kanatlarını biraz aralamış uyuyo bişiy olmaz dimi yemek yiyemez diye yumurta pişirdim ama yemedi şuan biraz dinlensin diye vakit ayrıdıö ona

Yok gagadan geldiğine eminim şimdi mısır unu sürdüm durdu ama sert cisimleri aldım kafesinden sürtününce kanama yapıyo şuan kanatlarını biraz aralamış uyuyo bişiy olmaz dimi yemek yiyemez diye yumurta pişirdim ama yemedi şuan biraz dinlensin diye vakit ayrıdıö ona
Dediğim gibi kanama oldukça mısır unu devam edin. Yem kırmasına engel olacak Sıkıntı gözükmüyor yumurta koymanız iyi olmus dinlensşn biraz

Geri