Karın şişliği

Kuş obez. 45 grama kadar inmesi gerek. Dal darı vermeyin kuşa eğer veriyorsanız. Ve düzenli olarak sık sık uçurun. Açık paket ürünler almayın. Grit kum besin takviyesidir bu arada,verilmesi zorunlu bir şey değildir.
Muhabbet kuşları yemlerin kabuklarını soyup yediği için kuma gerek yoktur.
Karaciğer koruma da temin edin Sedochol olabilir. Kuş obez olduğu için karaciğer yağlanması da söz konusu.

Karaciğer koruyucudur. Zayıflamasına da etkisi olur. Kullanmanızda fayda var.

merhaba ben muhabbet kuşuma röhnfried markasının sedecolunu aldım bu geçtiğimiz 3 gün boyunca probiyotik verdim bugün sade su içicek bu sedecolu nasıl kullanmalıyım vitaminlerin hemen peşine verilirmi nasıl kullanılmalı?

Vitaminden sonra vermenizde sakınca yok. Bir süre Haftada 2 kez kullanın 1 ay kadar. sonra haftada 1'e düşürürsünüz 100 ml ne kadar katışmalı diyorsa yarım suluğa o miktarı katın. Kışın az su içerler çünkü

Vitaminden sonra vermenizde sakınca yok. Bir süre Haftada 2 kez kullanın 1 ay kadar. sonra haftada 1'e düşürürsünüz 100 ml ne kadar katışmalı diyorsa yarım suluğa o miktarı katın. Kışın az su içerler çünkü
Bu sedecolu haftada 2 kez dediniz ya peşpeşe günlerdemi vericem , birde şişiklğini indirmeye yardım edermi bu,ve araştırdım biraz sürekli kullamı önerilmez diyor kuşuma herhangi bir yan etki yapmaz dimi

Üstüste değil örn : Pzt Prş gibi. Çok uzun süre kullanılması önerilmez. Bir süre kullanmak sorun olmaz.

https://hizliresim.com/31qcpta
Merhaba çok acil yarfım istiyorum daha önce muahabbet kulumda hiç böyle bişiy yaşamadım
Az önce yanına geldiğimde kan vardı ve çok şaşırdım kanın nereden geldiğini analayamadım son 1 haftadır yoğun bir tüğ dökümünde poposundanmı geldi yoksa tüğünün dip kısmımı kanadı böyle bi olasılık varmı tüğünün dibinin kanama olasılığı şütfen cevap verin

Kanın nerden geldiğini tespit etmelisiniz. Tüydeki kan bulaşmasından bir tahminimiz olamaz ki

Şimd yeniden baktım kuyruğundan geliyp kan çünki orayı kaşıdı ve kan aktı napıcam kaşımaması için

Şimd yeniden baktım kuyruğundan geliyp kan çünki orayı kaşıdı ve kan aktı napıcam kaşımaması için

Mısır unu veya mısır nişastası serpin oraya ve peçete ile de biraz bastırın kan dursun. O kanayan yerin fotoğrafını çekebilirseniz paylaşın buraya.

Dişi miydi bu kuş? Dişi ise ve makattan kan geliyorsa yumurta sıkışması olabilir. Kanama tam olarak nerden geliyor orayı tespit etmelisiniz. Temiz bir bezi ıslatın orayı silin nazikçe ve kanın nerden aktığını tespit edin. Kafes tabanına da beyaz peçete serin kuş dışkılasın. Dışkılarda kan görürseniz söyleyin. Veya imkanınız varsa böyle bir durumda kanatlı kliniğine götürün.

Kuşum erkek şuan kan akmıyo sadece oradaki tüğünü kaşıdığında kan akıyo dışkısınıda yaptı bir kaç kere kan yok normal her zamanki dışkısı yaşadığım yerde kuşlarla ilgilenen bir veteriner yok daha demin kaşıdı ve kan aktı sonra kan durdu kaşıyınca kan akıtıyo

Boyunluk (yakalık) takın, o kanayan yere rif ampul sürün eczanede satılıyor. 3 gün kullanın. Kabuk bağlasın yara. İyileşene kadar yakalığı çıkarmayın. Kanama olduğunda kanı durdurmak için yukarıdaki söylediğim şeyi yapabilirsiniz.

Geri