Karın şişliği

Tamam denicem çok teşekkürler

Kuş %90 çinko eksikliği yaşıyor. Şimdiden suluğunu alım 3 saat kadar susasın. Eczaneden çinko şurubu alıp yarım sulığa 6 damla şeklinde 4 gün üstüste verin. Ama hızlı olun.

Hızlı olun diyorum çünkü kaşınma devam edecek daha büyük yara açacak

Herhangi bir çinko şurubu olur dimi yoksa önerdiğiniz bir marka varmı

Tamam ben alıp sonucu tekrar paylaşırım o bölgesine daha deminki arkadaşın dediğini alıp süriyimmi

Yarası büyük ve kötüyse rif kuşlanın değilse çinko içtikten sonra gözleyip başlayıp başlamayacağınıza karar veririz.

Merhaba çinko şurubunu 4 gün kullandım ondan sonra kanaması hiç olmadı yarasıda görünmüyor zaten sadece o bölgede yarım açılmış tüğ var şimdi bundan sonra muhabbet kuşuma çinko takviyesini basıl sağlicam birde daha önce şişliği vardı ve sedecol önermiştiniz şişliği baya indi sedecolu bırakiyimmi yoksa nereye kadar daha sedecol kullanmalıyım

Hafatada bir çinko haftada bir sedochol verebilirsiniz. Haftada 2-3 defa probiyotik. Haftada 1 de multi vitamin verin.

Bu çinkoyu şurubundanmı vericem ypksa çinko içerikli bir vitamin gibi bişiy varmı

Peki ben bu sedecol ve çinkoyu ömür boyulukmu kullandırıcam
Bu sorunuz ömür boyu yemek yemesi mi gerekiyor diye sormak gibi. Vitamin ve mineral ihtiyaçları ömürleri boyunca sağlanmalı tabiki. Genel mineral desteği için versela laga colombine alabilirsiniz ilaç suluğunda sürekli verirsiniz.

Peki bana çinko içerikli bir vitamin takviyesi önerisi verebilirmisiniz

Röhnfried Entrobac Probiyotik​

Ben probiyotik olarak bunu kullanıyorum bu olurmu

Geri