Karın şişliği

Merhaba muhabbet kuşumda şişlik var demiştim o biraz indi ama kuşumda karaciğer problemi olduğunu düşünüyorum tuvaleti bi açık yeşil oluyo bi sulu oluyo bi sadece beyaz kısmı hafif sarımsı bir şekilde sıvı yapıyo bazen normal yapıyo hangi ilaçları kullanıcam

Merhaba muhabbet kuşumda şişlik var demiştim o biraz indi ama kuşumda karaciğer problemi olduğunu düşünüyorum tuvaleti bi açık yeşil oluyo bi sulu oluyo bi sadece beyaz kısmı hafif sarımsı bir şekilde sıvı yapıyo bazen normal yapıyo hangi ilaçları kullanıcam
Görsel paylaşın lütfen. Görmeden ne diyebiliriz

En başta ense damlası deneyelim iç parazit için. Düzelme olmazsa yazın..

Peki bu ense damlasını nerden alıcam hangi marka alıcam
Herhangi bir veteriner kliniğine gidin sonu mec mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası temin edin enjektöre 0,5 ml(10 damla) kadar çektirin. Kuşun ense tüyünü aralayıp derisine gelecek şekilde 1 damla damlatın. 15 gün sonra 1 damla daha. Bitti. Birkaç gün banyo yaptırmayın etkisi için.

İvomec olabilir.

Bu dediğiniz parazit damlasını almak için veterinere gittim yazdığınız mesajı gösterdim veterinere bana iğne ile çekip verdi ama verirlen şey dedi bu bit pire için dedi

Şimdi ben bunu o ince ense yerine 1 damla damlatıcam ama yıkamicam dimi

Merhaba önce yazdığınız parazit damlasını kullandım ve tuvaleti düzeldi şimdide birşey farkettim akıllı yemlikteki yemi hep çöpe atıyo sonra gagasının uzadığını fark ettim normalden uzunmu duruyo banamı öyle geliyo

Merhaba önce yazdığınız parazit damlasını kullandım ve tuvaleti düzeldi şimdide birşey farkettim akıllı yemlikteki yemi hep çöpe atıyo sonra gagasının uzadığını fark ettim normalden uzunmu duruyo banamı öyle geliyo
Kuşa powerchol alıp kullanmaya başlayın. 10 gün sonra bilen birinin gagayı törpülemesi gerekecek. Ayrıca Depovit aminovit kullanmanız iyi olur. Ayrıca kafeste kemirebileceği bir dal parçası vs olsun.

Şuan gaga durumu gaga taşıyla kendiliğinden halledebileceği bir seviyede değil. Bilen birinin törpülemesi gerek. Dal parçası rahat kemirebileceği bir kalınlıkta olmalı.

peki bu dediğiniz ilaçmıdır vitamindmidir bunları nereden temin edicem ve ne kadar kullanıcam

İlaç değil takviyedir önerdiklerim. İnternetten bulup sipariş etmeniz gerekir. Hepsini aynı yerde bulamazsınız maalesef.

Şimdi ben bu takvilere başladıktan sonramı veterinerde kagasını törpülettiriyim 10 gün demişsinizde

Geri