Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne olursa olsun benim disi bos zemine yatiyor bosaltiyor yuvaligi az once baktim yine azaltmis icindeki granülu yavrular cikinca ekliyorum.
Aynen bebekler çıkınca eklersin fazla ekleme yapip rahatsız etme azar azar ekle urkmesin benim dışı ikinciyi yapmış yarım saat önce gördüm maşallah inşallah bu kuluçka düzenli yumurtlar böyle

Evet ogreniyorlar zamanla
Küçük yavru yuvadan atlayıp duruo 28. Güne girdi bugün ama yem pek kiramio geri annenin yanina koydum çok şükür ki anne güzel beslio yuvaya koyar koymaz besledi yumurtalara geri yattı sonrasında hemen çok yoruluo garibim erkekte iş yok yerde dovmuo ama kur yapıo bebeğe yem kusmuo

Ben ayirmak zorunda kaldim baslarindaki ana tuyleri cekmeye basladi anne ve baba. Disinin poposunda iyce belli yumurta oldugu sertlik elle geliyor sabah yine yuvayi bosaltmisti yuvaligini bosaltip geri taktim yavrularin hepsini ayirdim zaten 4.cu yavruda atlayip duruyordu zaten. Simdi yavrulara hazir mama koydum yere 5.ci yavru yemeye calisiyordu son 2si kaldi onlarda 1 haftaya kendilerini kurtarirlar. Disi surekli aksam ustu 6 sularinda yumurtluyor takipte kalicam artik anneyle babayi. Yavrularinda en kucuklerini elle beslemeye devam buyukler 1 aylik oldular ama naz yapiyorlar sadece aksam besliycem onlarida yem kirsinlar duzenli bir sekilde.

Ben ayirmak zorunda kaldim baslarindaki ana tuyleri cekmeye basladi anne ve baba. Disinin poposunda iyce belli yumurta oldugu sertlik elle geliyor sabah yine yuvayi bosaltmisti yuvaligini bosaltip geri taktim yavrularin hepsini ayirdim zaten 4.cu yavruda atlayip duruyordu zaten. Simdi yavrulara hazir mama koydum yere 5.ci yavru yemeye calisiyordu son 2si kaldi onlarda 1 haftaya kendilerini kurtarirlar. Disi surekli aksam ustu 6 sularinda yumurtluyor takipte kalicam artik anneyle babayi. Yavrularinda en kucuklerini elle beslemeye devam buyukler 1 aylik oldular ama naz yapiyorlar sadece aksam besliycem onlarida yem kirsinlar duzenli bir sekilde.
İyi yaptın mecbur kalınca en doğrusu
Benimkide atlio hergun geri koyuyorum anne besliyor çünkü dovmuyor 2 güne ayiririm 30 günlük oluyor ozaman alışsın yem yemeye büyüdü artık istese kırar çok nazlilar bunlar
Yakında gelir ozaman yumurta 2 3 güne en geç
Bende maş fasulyesi almıştım bugün geldi hemen cimlenmeye koydum 3. Gün servis edicem daldari aldım yarım kilo kum azdı kum aldım yem aldım 5 kilo şuan herseylerini tamamladım bir ara b vitamini alıcam ayriyetten Röhnfried markasının o kaldı sadece

Evet tam zamaninda yuvayi bosaltmisim yumurtlamis. Yavrulari besledim buyuk yavrular kucuklerine yem kusuyorlar

Ekli dosyalar

• 20230203_185045 (1).png
    20230203_185045 (1).png
    835.2 KB · Görüntüleme: 4
Yurt disina gonderim biraz zor oluyor Turkiye ye gelince alicam kesin. Tahta islak kaliyor bazen.

Evet disinin yuvayi bosaltisindan belliydi. Gecen kuluckadada oyle yapti son yavru atlamadan bosalti 2 gun sonra yumurtladi.
Sinyali vermiş boşuna değil 🤭
Boyle bir yuvalik kapagi ustten aciliyor.
4842_032588.jpg
Buda güzel folluk varsa
Yurt disina gonderim biraz zor oluyor Turkiye ye gelince alicam kesin. Tahta islak kaliyor bazen.
He orayı bilemem ben Türkiye sanıyordum burda kolay ben herşeyi netten alıyorum hem saha uygun petshopa göre hem seçenek çok 4 yuvalık var elimde 3 u sürgülü biri çivili hepsi yandan açılıo folluklu temizliği çok kolay

@Air213 @Merve
Yumurta sayımız 3 oldu yarın 4. Yu bekliyorum çok şükür bu kez düzenli yumurtluyor 🤲☺️
İlk yumurta 01.02 de geldi ikinci 02.02 de 3.de 04.02 de geldi ilk yumurtayi kontrol ettim dolu maşallah çok şükür 🤲☺️ bakalım bu sefer kaç yumurta olacak kaçı çıkacak ne renk olacak merakla bekliyorum 🥰
Buarada en küçük yavru hala yuvada anne.besliyor baba bakmıyor yavru yem kıramiyor henüz pek bı kaç güne öğrense iyi olacak hem kuluçka hem yavru dişi yoruluo

Geri