İnşallah
Maşallah yumurtalara baktım tekrar şuan 5.4 dolu sonunca.belli değil oda olursa ilk kuluçka full dolu oluyor yumurta da devam edecek gibi poposu sis hala
Beyaz takımda dışı 4. Yu yapmış maşallah onunda 4.2 dolu 2 si belli değil henuz yarın belli olur 3. Yumurta
Ve ben yine bir değişiklik yaptım sasirdikmi hayır
Sarı takımı geri verdim hiç bir şekilde yuvaya girme kurlasma yok kuşlar çok sessiz ilgisizdi eşlerdi ama burdayi çok yadirgadilar alışamadı lar bende yeni bir çift getirdim sarı yüz erkek Jumbo be yeşil sarı spangle dışı foto eklicem bı kaç saate
dışı geldiği gibi yuvaya girdi devamlı yuvada erkekte girip çıkıyor abi yuva hazirligindaydi dedi yakında yumurtlarlar dedi şuan yumurta gözükmüyor ama yuvaya girmesi bile harika diğer sarı takım asla yuvaya girmiyordu kapısına bile gitmiyordu bu dışı yuvadan korkmuo hemen benimsedi yavru almak daha kolay olur diye düşünüyorum ve bir de kaliteli takımım olsun istedim gerçekten cok iri kuşlar harbi Jumbo renkleri çok güzel özellikle erkek favorim oldu maşallah
normalde jumbo piyasası çok uçuk 1000 TL den başlıyor ama sagolsun abi bana 700 e saydı bunun parasını da çıkacak yavrularla ödeyeceğim için cebime zararı olmayacak
totalde 1 takım yerli cekoslavak 1 takımda daha yerli cekoslavak 1 takım Jumbo 1 takım japones ve 1 takımda orjinal iri Jumbo takımın oldu diher jumbolar yavru henüz vasıfları çok belli değil ama çok iri olacak gibi durmuyorlar bu yeni gelenler kadar