kussever3461
Paylaşımcı Üye
Banada öyle geldi o yumurta dolu olur yavru çıkarda kendime ayiricam bence iri bir yavru olucak annesi gibiMaşallah gerçekten biri daha mı iri olacak ne Sizinkiler ne yiyor ne içiyor da bu kadar çabuk oldu
Haha konuşan kusumla eşi tek onlar varkende çiftlesiceklerdi ben izin vermedim ozaman dışı küçüktü 4 buçuk aylık falandı büyümesini bekledim oda sakın ev ortamından geldi görür görmez aşık oldular birbirlerine zaten daha ayrilmadilar salmaya aldığım zaman bile hep birlikteler di yanyana
Beyaz takımda kalabalık yerden gelmedi aldığım kişide 2 takım vardı buraya gelince çabuk alıştılar yumurtladilar diğer sarı takım mesela uretimhane den geldi onlar alışamadı oyuzden ayırma yöntemi yaptım dışı kizisirken hemde ortama alışsın dedim kuluckadan da kalktığı için onun sitreside var
Diğer iki takım daha küçük zaten 4 aylıklar en fazla onların 4 ayı var yuvalık için beklicekler ama şimdiden kur yapıyorlar birbirlerine disili erkekli
Ben entrobac aldım yarın elime ulaşır probiyotik
Röhnfried gervit-w Multivitamin veriyorum
E50 veriyorum erkek kuşlar için vitamin
Haftada iki gün mama haftada 1 veya 2 haftada 1 dal darı veriyorum özel yapım kalsiyumlu blok aldım üretici abiden içinde bir sürü şey var kendime böyle bakmiom valla yumurta kabuğu biriktirdim onlarida kaynatıp firinlicam kuşlara vericem kalsiyum için hem yavrulara hem yetiskinlere