Bu çiftten ne renk yavru gelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Air213
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah 🧿 gerçekten biri daha mı iri olacak ne 🤔 Sizinkiler ne yiyor ne içiyor da bu kadar çabuk oldu 😅
Banada öyle geldi o yumurta dolu olur yavru çıkarda kendime ayiricam bence iri bir yavru olucak annesi gibi 🤭
Haha 🤣 konuşan kusumla eşi tek onlar varkende çiftlesiceklerdi ben izin vermedim ozaman dışı küçüktü 4 buçuk aylık falandı büyümesini bekledim oda sakın ev ortamından geldi görür görmez aşık oldular birbirlerine zaten daha ayrilmadilar salmaya aldığım zaman bile hep birlikteler di yanyana 🤭
Beyaz takımda kalabalık yerden gelmedi aldığım kişide 2 takım vardı buraya gelince çabuk alıştılar yumurtladilar 🤭 diğer sarı takım mesela uretimhane den geldi onlar alışamadı oyuzden ayırma yöntemi yaptım dışı kizisirken hemde ortama alışsın dedim kuluckadan da kalktığı için onun sitreside var
Diğer iki takım daha küçük zaten 4 aylıklar en fazla onların 4 ayı var yuvalık için beklicekler 🤣 ama şimdiden kur yapıyorlar birbirlerine disili erkekli 🤣
Ben entrobac aldım yarın elime ulaşır probiyotik
Röhnfried gervit-w Multivitamin veriyorum
E50 veriyorum erkek kuşlar için vitamin
Haftada iki gün mama haftada 1 veya 2 haftada 1 dal darı veriyorum özel yapım kalsiyumlu blok aldım üretici abiden içinde bir sürü şey var kendime böyle bakmiom valla 🤣 yumurta kabuğu biriktirdim onlarida kaynatıp firinlicam kuşlara vericem kalsiyum için hem yavrulara hem yetiskinlere 🤭

Habire kuş sayılarınız ikiye katlanıyor gibi 😂ne yapacaksınız kuşları? Kendiniz mi bakıcaksınız sahiplendirecek misiniz?
Benimde erkek çek kuşum var. Çok tatlıdır kendisi, konuşur maşallah. Yavrusu olsun çok isterdim ama hem bana ilgisini kaybeder hem de yavru kuş hiç bakmadım, bakabilir miyim diye güvenemiyorum kendime 🥲

Habire kuş sayılarınız ikiye katlanıyor gibi 😂ne yapacaksınız kuşları? Kendiniz mi bakıcaksınız sahiplendirecek misiniz?
Benimde erkek çek kuşum var. Çok tatlıdır kendisi, konuşur maşallah. Yavrusu olsun çok isterdim ama hem bana ilgisini kaybeder hem de yavru kuş hiç bakmadım, bakabilir miyim diye güvenemiyorum kendime 🥲
Şuan 10 da bıraktım ama 1 takım kendi yavrumdan yapmayı düşünüyorum kesin olmamakla birlikte 🤣 oturma odasındalar çünkü orası sıcak diye oraya aldım seslerinden oturulmuo🤣 kalan yavruları sahiplendiricem
Konuşmayı birakmio ele de hala gelio eskisi kadar bize düşkün değil ama tamamen yabanilesmio bende eş işini düşün ☺️
Bakarsın çok zor değil zaten anne baba halledio bize kalan takviye vermek mama yapmak

Bende baya yumurta kabuğu biriktirdim sirkeli suda kaynattim fırına attım şimdi sogutucam sonra toz haline getirip kuşlara vericem takviye olarak ☺️

Şuan 10 da bıraktım ama 1 takım kendi yavrumdan yapmayı düşünüyorum kesin olmamakla birlikte 🤣 oturma odasındalar çünkü orası sıcak diye oraya aldım seslerinden oturulmuo🤣 kalan yavruları sahiplendiricem
Konuşmayı birakmio ele de hala gelio eskisi kadar bize düşkün değil ama tamamen yabanilesmio bende eş işini düşün ☺️
Bakarsın çok zor değil zaten anne baba halledio bize kalan takviye vermek mama yapmak
Oğluşuma laik bir gelin bulabilir miyim bilmiyorum 😂 birde dişiyide yavru alıp ayrı kafesde büyütüp sonra birleştirmek istiyorum acaba o şekilde yavru alabilir miyim 🤔 Benim kuşum sarılı yeşilli. Dişi alırsam mavili beyazlı almak istiyorum. Sizden öyle bir yavru çıkarsa ben sahiplenebilirim 😂

Oğluşuma laik bir gelin bulabilir miyim bilmiyorum 😂 birde dişiyide yavru alıp ayrı kafesde büyütüp sonra birleştirmek istiyorum acaba o şekilde yavru alabilir miyim 🤔 Benim kuşum sarılı yeşilli. Dişi alırsam mavili beyazlı almak istiyorum. Sizden öyle bir yavru çıkarsa ben sahiplenebilirim 😂
Bulursun bence araştırmak lazım 🤭 evet iyi olur aynı kafeste de durabilirler problem olmaz hatta eş tutma konusunda daha iyi olur kolay eşe gelir yaninda büyüdüğü için
Evet zıt renkler herzaman daha iyi farklı renkler alma konusunda ☺️
Olur yakinsak neden olmasın benden orenklerde yavru illaki çıkar bir takım zaten albino dışı beyaz mavi parçalı erkek diğeri mavi erkek açık mavi dışı 🤭

Bulursun bence araştırmak lazım 🤭 evet iyi olur aynı kafeste de durabilirler problem olmaz hatta eş tutma konusunda daha iyi olur kolay eşe gelir yaninda büyüdüğü için
Evet zıt renkler herzaman daha iyi farklı renkler alma konusunda ☺️
Olur yakinsak neden olmasın benden orenklerde yavru illaki çıkar bir takım zaten albino dışı beyaz mavi parçalı erkek diğeri mavi erkek açık mavi dışı 🤭
Ama yavruyken aynı kafese koyamam, benim kuş rahat bırakmaz belki, bilemedim. Aslınsa doğacak yavrunun renginin hiç önemi yok. Ama iki kuşumda yeşilli sarılıydı o yüzden yeni alacağım farklı olsun istiyorum ☺️
Sizin yavrular çıkınca fotoğraflarını bekliyoruz 👍🏻

Ama yavruyken aynı kafese koyamam, benim kuş rahat bırakmaz belki, bilemedim. Aslınsa doğacak yavrunun renginin hiç önemi yok. Ama iki kuşumda yeşilli sarılıydı o yüzden yeni alacağım farklı olsun istiyorum ☺️
Sizin yavrular çıkınca fotoğraflarını bekliyoruz 👍🏻
Ozaman birbirlerine yakın olsunlar görüp tanısinlar bir araya geldimmi eş tutması kolay olsun ☺️
Maşallah yeşil kuşum hiç yok çıkarsa değişik yeşilli kendime ayiririm 🤭
Tabiki çıktığında mutlaka aticam tahmini ilk yavru 29 30 Aralık gibi cikicak nasip olursa ☺️

Ozaman birbirlerine yakın olsunlar görüp tanısinlar bir araya geldimmi eş tutması kolay olsun ☺️
Maşallah yeşil kuşum hiç yok çıkarsa değişik yeşilli kendime ayiririm 🤭
Tabiki çıktığında mutlaka aticam tahmini ilk yavru 29 30 Aralık gibi cikicak nasip olursa ☺️
Kuyrukları sarı kuş seviyorum ben 😂 yeşilde olsa o kuyruk hep sarı olucak 😂
2022'nin sonuna yetişcekler yani ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 bu arada siz yumurtaları kontrol ettiniz demi? İçi boş olmasın 🤣

Kuyrukları sarı kuş seviyorum ben 😂 yeşilde olsa o kuyruk hep sarı olucak 😂
2022'nin sonuna yetişcekler yani ☺️ sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 bu arada siz yumurtaları kontrol ettiniz demi? İçi boş olmasın 🤣
Bende sarıya hayranım ama tamamen sarı lutino kuşlar😊
Evet Ocak bebeleri diyelim 🤭 amin
Ettim beyaz takımın ilk yumurtası az önce baktım maşallah dolu bebiş göründü 🥰
Mavi takımın 3 u de dolu 4. Yumurta gelmedi 2 gün gecikti onun korkusunu yaşıyorum şuan neden böyle oldu hala çiftleşme devam ediyor az öncede çiftlestiler yumurta popoda belli ama hala yumurtlamadi

Bende sarıya hayranım ama tamamen sarı lutino kuşlar😊
Evet Ocak bebeleri diyelim 🤭 amin
Ettim beyaz takımın ilk yumurtası az önce baktım maşallah dolu bebiş göründü 🥰
Mavi takımın 3 u de dolu 4. Yumurta gelmedi 2 gün gecikti onun korkusunu yaşıyorum şuan neden böyle oldu hala çiftleşme devam ediyor az öncede çiftlestiler yumurta popoda belli ama hala yumurtlamadi
Kuşun enerjisi yerinde mi?

Kuşun enerjisi yerinde mi?
Çok şükür 4. Yumurta geldi az yeni yapmış diğer diside olduğu gibi bu yumurta da diğer 3 yumurtadan birazdaha büyük kuşun durumu gayet iyi kuluçkaya yatıyor buda doluysa babaya benzicek sanırım iri olacak babası cekoslavak 🤭

Çok şükür 4. Yumurta geldi az yeni yapmış diğer diside olduğu gibi bu yumurta da diğer 3 yumurtadan birazdaha büyük kuşun durumu gayet iyi kuluçkaya yatıyor buda doluysa babaya benzicek sanırım iri olacak babası cekoslavak 🤭
Hiç belli olmaz bakarsınız daha küçük olur 😅 dişi tecrübeli miydi daha önce

@Merve000
Beyaz takimda 3. Yumurtayı yaptı bu dişinin yumurtlama düzeni güzel gidiyor masallah 2 günde 1 yumurtluyor
Öbür takımda 4. Yu yapan çiftleşmeye devam ediyorlar poposu sis hala 5. De gelecek demekki bunun sitresi beni yedi geç yumurtladigi için yavrular cikicak geç yumurtladigi yumurtalar için sikinti olacak diye korkuyorum öyle bişi olursa napicam beyazın ilk yavrularını ona verip onun sona kalanları da beyaza veririm denge olsun diye duruma göre bakicam

@Merve000
Beyaz takimda 3. Yumurtayı yaptı bu dişinin yumurtlama düzeni güzel gidiyor masallah 2 günde 1 yumurtluyor
Öbür takımda 4. Yu yapan çiftleşmeye devam ediyorlar poposu sis hala 5. De gelecek demekki bunun sitresi beni yedi geç yumurtladigi için yavrular cikicak geç yumurtladigi yumurtalar için sikinti olacak diye korkuyorum öyle bişi olursa napicam beyazın ilk yavrularını ona verip onun sona kalanları da beyaza veririm denge olsun diye duruma göre bakicam
Merak etmeyin sorun olmaz. Zaten 2 güne bir yumurtlarlar ve ilk yavruyla son yavru arasında zaman farkı oluşur. Yani ilk yumurtanın erken çıkıp son yumurtanın geç çıkması ve aynı yerde olmaları sorun olmaz

Geri