Maşallah bu kadar hızlı beklemiyordum Cidden ne şanslısınız bu arada ben sizi erkek sanıyordum YouTube kanal ismini görünce şaşırdım
Maşallah bu kadar hızlı beklemiyordum Cidden ne şanslısınız bu arada ben sizi erkek sanıyordum YouTube kanal ismini görünce şaşırdım
Haha bende öyle valla şok oldum telefonla uğraşırken sese kafamı cevirdim hemen videoya girdim sabırsızlıkla birleşmiş bir şans iyiki sarıları degistirmisimMaşallah bu kadar hızlı beklemiyordum Cidden ne şanslısınız bu arada ben sizi erkek sanıyordum YouTube kanal ismini görünce şaşırdım
Evet o yüzden şaşırdım bende bu jumboyu ben çok beğendim. Çünkü tam jumbo değil ama klasik de değil. O yüzden gözüme hoş geldi bakalım yavruları kime benzeyecekHaha bende öyle valla şok oldum telefonla uğraşırken sese kafamı cevirdim hemen videoya girdim sabırsızlıkla birleşmiş bir şans iyiki sarıları degistirmisim
Evet bayanım bu işi yapan bayan çok yok ondan normal
Ya hobi işinin kızı erkeği olmuyor bende bunların delisiyim eğlence uğraş bana severek yapıyorumEvet o yüzden şaşırdım bende bu jumboyu ben çok beğendim. Çünkü tam jumbo değil ama klasik de değil. O yüzden gözüme hoş geldi bakalım yavruları kime benzeyecek
Haklısınız bende kuşları çok severim ama bir yere giderken emanet edecek kimse yok mecbur yanında götürüyorum. Birden fazla kuşu götürmem imkansız ne renk olursa olsunlar eminim çok tatlı olucaklarYa hobi işinin kızı erkeği olmuyor bende bunların delisiyim eğlence uğraş bana severek yapıyorum
Renk açık olduğu için göze öyle geliyor yeşil falan olsa klasik baya iri sakallı renk çok önemli kuşta insanı kendine çeken şey o
Merakla bekliyorum ilk yavrusu bende olacak nasip olursa renk hakkında hiç bir fikrim yok oyuzden nasi yavrular gelir heyecanla bekliyorum
Ben uzağa gitmiyorum pek memlekete falan gidersem de arkadaşlarım var kafes temizliği yapamasalar bile yem su işini hallederler hazin zaten yavru da almayacağım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama kuşlar varken biyere gitmemHaklısınız bende kuşları çok severim ama bir yere giderken emanet edecek kimse yok mecbur yanında götürüyorum. Birden fazla kuşu götürmem imkansız ne renk olursa olsunlar eminim çok tatlı olucaklar
Maşallah harika gidiyorlar hayırlısı ile gelsinler benimde bugün ilk yavru çıkacak yumurtada ötüyor çık cik çatlamış yumurta pıt pıt vuruo akşama çıkmış olur diye düşünüyorum inşallahBenimkiler 7 yumurta yaptilar haftasonuna dogru ilk yumurtanin catlamasi lazim
Maşallah, isim düşündünüz mü yavrucaklara@Merve000
Mervecim benim ilk yumurtadan ses geliyor vurma sesi ve cikleme duydum birkere flash ile baktığımda yavrunun vurmasını görüyorum yumurtada çatlaklar var 1 güne çıkacak heralde inşallah
Ama birde kötü haberim var beyaz takımın ilk yumurtası kırılmış erkeğin içeri çok sert girmesi yüzünden büyük ihtimalle hava almış yumurta ve içinde oluşan yavru dibe dokup kararmis malesef 4 yumurta ile yola devam 6. Gelmedi henüz çiftleşme olduğu için mutlaka gelir diye bekliyorum öbür yavrusu çıkacak olanda ciftlesti ama onunda hala gelmedi poposu sis ama geç yumurtluyor nedense güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah
Yavrular çıksın büyüsün renk ve cinsiyete göre işin dusunucem sizde yardımcı olursunuz bu konuda bana çok sevinirimMaşallah, isim düşündünüz mü yavrucaklara
Ölene üzüldüm ama anne yada baba bilerek kırmış olabilirler mi?
Jumbonun bebeklerinide merak etmiyor değilim renklerden ziyade görüntülerini merak ediyorum. Anneye mi yoksa babaya mı benzeyecekler diye
Seve seve yardımcı olmak isterim zaten tahmin ediyorduk yıl sonuna çıkmalarını videoya çekerseniz görmek isterim yumurtaya vuruşlarını, rahatsız olmazsalar tabiiYavrular çıksın büyüsün renk ve cinsiyete göre işin dusunucem sizde yardımcı olursunuz bu konuda bana çok sevinirim
Yok bilerek olduğunu düşünmüyorum çünkü güzel yatıyorlar yumurtaya bazen beraber de yatıyorlar korkak oldukları için ben yaklaşınca birden yuvaya atlıyorlar yuvada talaş yoktu atmışlardı oyuzden kırıldı büyük ihtimal çünkü çarpma sonucu oluşmuş çatlaklar onlar yapsa iyice kırar hatta yerler yada yuvadan atarlar veya yatmazlardi iki yumurta heba oldu kaldı 3 beyaz takımda kısmet nasip kalanlara dikkat edicem talaş takviyesi yaptım biraz dışı yatıyor kuluçkaya
Bende çok merak ediyorum onu cidden hergun düzenli ciftlesiyorlar bakalım 1 haftaya yumurta gelir diye düşünüyorum inşallah
Bebiş hala cikmamis ama kırıklar artmış baya ses gelio çıkar yarına en geç die düşünüyorum 2. Yumurta da da çatlak var icerinden kırılmış ondanda ses gelio pıt pıt yumurtaya vuruo arka arkaya cikacaklar galiba maşallah
Tmm harika evet Ocak bebeleri diyebiliriz baktım demin aşırı otuyo yavru vuruo kiramio sanırım ben ufaktan yumurtayı kirdim çok az soydum kabuğu geri bıraktım anne halletsin diye oda ilk kuluçka acemi bakalım ustesinden gelebilecek miSeve seve yardımcı olmak isterim zaten tahmin ediyorduk yıl sonuna çıkmalarını videoya çekerseniz görmek isterim yumurtaya vuruşlarını, rahatsız olmazsalar tabii
Maşallah satmadinmi ben saticam çok kuş var zaten yer yok jumbolardan ayiricam ama olursaBenim ilk yavru 31 veya 1inde cikacak bayagi bir kus oldu bende 4 ilk kuluckadan 7de ikinci kuluckadan 4 te anac kus vardi.
Yaa ne kadar güzel maşallah ilk göz ağrısı hoşgeldi dünyaya
Bugun 2 yavruyu sattim. Çok guzel ilk yavru cikmis uzun omru olur insallahMaşallah satmadinmi ben saticam çok kuş var zaten yer yok jumbolardan ayiricam ama olursa
Buarada ilk bebiş çıktı foto eklicem birazdan