Ecrin Karadağ
Onursal Üye
Yasak, konunun başlığını okuduysan anlarsınNeden bu konuya atmayalim
Yasak, konunun başlığını okuduysan anlarsınNeden bu konuya atmayalim
yuvalıkta bir hafta kaldı şşimdi yuvalıkta 2 kuş olmasına rağmen çıktı tekrar girer mi sizce. Dişi kuşum daha 1 yaşından küçük bunun etkisi var mı ?Kalamar kemiğini benim dişi de yemezdi ama yumurtladıktan sonra bolca tüketmeye başladı
8 ayından büyükse bir sıkıntı olmaz fakat küçükse sorunlar görülebilir bu dönemde.yuvalıkta bir hafta kaldı şşimdi yuvalıkta 2 kuş olmasına rağmen çıktı tekrar girer mi sizce. Dişi kuşum daha 1 yaşından küçük bunun etkisi var mı ?
Bunun yeri burası değil. Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini - sorularınızı buraya yazabilirsiniz. | Sayfa 249 | Muhabbet Kuşu Forumu - Muhabbetkusu.com.tr buraya yazmanız daha doğru olur.@Erçin karadağ kuşumun yaş ve ırkını bilen varmı
8 aydan Büyük ama yuvalikta 2 yumurta varken neden bırakıp cıkmış olabilir8 ayından büyükse bir sıkıntı olmaz fakat küçükse sorunlar görülebilir bu dönemde.
Yumurtalar bu şekilde 2 tane var ama dişi kuş girmeyi bıraktıYumurta kontrolü yaptınız mı?
Baktım Yumurtalara bu sekildeler ama dişi kuş yuvalığına girmeyi bıraktıNormalde sıkıntı cıkarmaz ama kuşun karakterine bağlı bir durum. Kontrolü eldiven varsa yumurtayı eldivenle almanızı tavsiye ederim. Öyle kontrol edin. Hassas canlılar oldugu için elinizle temas ettiğinizde yumurtaya, sinen kokuyu hissedebilir ve içgüdüsel olarak yumurtayı kıskanıp yadırgayabilir . Zaten uzerinde yatmadıgı için kontrol etmenizde herhangi bir sakınca olcagını sanmıyorum.
Hayır dokunmadım hiçbirşey Yokken birden bıraktı yumurtaları biraktiktan sonra eldivenle baktım yumurtalaraYumurtalara dokunduysanız ve elinizin kokusu geçtiyse bu yüzden yumurtaları bırakmış olabilir.
Tedirgin olacagı bir durum oldumu peki. Başka birşey aklıma gelmiyor. Güvende hissetmediğinden (yuvalık için soyluyorum bunu) bırakmıs olabilir.Baktım Yumurtalara bu sekildeler ama dişi kuş yuvalığına girmeyi bıraktı
Tedirgin olacağı bir durum olmadı AslındaTedirgin olacagı bir durum oldumu peki. Başka birşey aklıma gelmiyor. Güvende hissetmediğinden (yuvalık için soyluyorum bunu) bırakmıs olabilir.