Yumurta kontrolü yaptınız mı?Yuvada
Yumurta kontrolü yaptınız mı?Yuvada
Kaç tane var devam ediyor mu yumurtlamayaYuvada
Hayır ilk kuluçkası benim de ilk Deneyimim. Ilk yumurtasını yemişti çok rahatsız ettik diye düşündüğümden bi daha rahatsız etmedim. Şimdi yumurtaları alıp baksam bi daha üstüne yatar mı?Yumurta kontrolü yaptınız mı?
Benim de kuşların ilk kuluçkasi bencr rahatsız etmeyin bekleyin dolu yada boş son yumurtanın üstünden 21 gün geçince boş demektir alırsın.Hayır ilk kuluçkası benim de ilk Deneyimim. Ilk yumurtasını yemişti çok rahatsız ettik diye düşündüğümden bi daha rahatsız etmedim. Şimdi yumurtaları alıp baksam bi daha üstüne yatar mı?
Gerisi kuşların takdirine kalmış. Kafesiniz geniş mi dişi yuvaliga ilgili mı ve kuşlar kızıştı mıBenimde 1 çiftim var çok İy anlaşıyorlar fakat Hala yumurta yok 2 aya yakın olacak bu çiftimi alali yavru almayı çok istiyorum ne önerirsiniz bilgiye ihtiyacım var havuzlu tarçınli yumurta mamasi kenevir tohumu ve e vitemini veriyorum
Kuşların yaşlarını biliyor musunuzKafesin bilmeli üretim kafesi baya genis disim çokda ilgili değil yuvaliga
Yuvaliga dal darı koydum girdi biraz zaman geçirdi.ama yavru yapıcak kıvamda değil çocuksu duruyor
Yaslarini bilmiyorumKuşların yaşlarını biliyor musunuz
Evet kızgın degil eğer 1 yaşından küçükse zaten sağlıksız yunurtlamasi. Kuşlarin fotoğraflarını atın yaşlarına @Ecrin Karadağ baksın önceYaslarini bilmiyorum
Hemen formlarını atıyorum simdiden teşekkür ederimEvet kızgın degil eğer 1 yaşından küçükse zaten sağlıksız yunurtlamasi. Kuşlarin fotoğraflarını atın yaşlarına @Ecrin Karadağ baksın önce
Dediğim gibi yaştan pek anlamıyorum ama dişi küçük olabilir @Ecrin Karadağ yardımcı olurÇiftim bunlar erkeğim baya kur yapıyor
Yumurtaları kontrol ettinizmi . Yumurtalar boş olabilir.Geçen Hafta cumartesiden beri yuvalikta duruyordu çok nadir çıkıyordu bugünden beri sürekli dışarda duruyor neden olabilir acaba ?
Ilk kuluçkası benim de ilk deneyimim olduğu için ve Ilk yumurtasına rahatsız ettik diye yediğini düşündüğümden ikincisinden sonra hiç rahatsız etmedim. Yumurtaları çıkarıp baktığımda tekrar yatar mı üstüneYumurtaları kontrol ettinizmi . Yumurtalar boş olabilir.
Normalde sıkıntı cıkarmaz ama kuşun karakterine bağlı bir durum. Kontrolü eldiven varsa yumurtayı eldivenle almanızı tavsiye ederim. Öyle kontrol edin. Hassas canlılar oldugu için elinizle temas ettiğinizde yumurtaya, sinen kokuyu hissedebilir ve içgüdüsel olarak yumurtayı kıskanıp yadırgayabilir . Zaten uzerinde yatmadıgı için kontrol etmenizde herhangi bir sakınca olcagını sanmıyorum.Ilk kuluçkası benim de ilk deneyimim olduğu için ve Ilk yumurtasına rahatsız ettik diye yediğini düşündüğümden ikincisinden sonra hiç rahatsız etmedim. Yumurtaları çıkarıp baktığımda tekrar yatar mı üstüne