Bugün 2 tane Gördüm yumurtlamayı bırakmış sanırımKaç tane var devam ediyor mu yumurtlamaya
Bugün 2 tane Gördüm yumurtlamayı bırakmış sanırımKaç tane var devam ediyor mu yumurtlamaya
Görünce dönüş yapar etiketledimEcrin karadaği nasil bulucam: )))
Saol kankaGörünce dönüş yapar etiketledim
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.Benim kuşların yaşını soylermisniz
Dediğim gibi yaştan pek anlamıyorum ama dişi küçük olabilir @Ecrin Karadağ yardımcı olur
Çiftim bunlar erkeğim baya kur yapıyor
Hangi kuş ? kusura bakmayın geç geldim.Ecrin karadaği nasil bulucam: )))
Hoş geldin kanka benim kuşların ırk ve yaşını merak ediyorumHangi kuş ? kusura bakmayın geç geldim.
Belli değil, kuşların ayrı fotoğrafını gözü,alnı ve gagası gözükecek şekilde atın ırk için yandan kuyruk dahil gözüksün.Hoş geldin kanka benim kuşların ırk ve yaşını merak ediyorum
Net fotoğraf değil ama ırkı çekoslovak ve kuşun kuyruu kesilmişi sanırım sizmi kestiniz ?Bu dışı kuşum yaşı kactir ve ırkı
Belli değil, kuşların ayrı fotoğrafını gözü,alnı ve gagası gözükecek şekilde atın ırk için yandan kuyruk dahil gözüksün.
Fotoğraflar pek net değil ama 8 aylık gibi gözüküyor.
Fotolari buyuttunmuFotoğraflar pek net değil ama 8 aylık gibi gözüküyor.
Evet "fotoyu" büyüttüm büyüttümFotolari buyuttunmu
Çekoslovak ama çok kötü çekiyorsunuz aşırı bulanık çekebildiğiniz en net fotoğrafı çekin ve kuşun gözü ile alnı yakından gözüksün.Buda erkeğim bunun yaşı ve ırkı nedir
Ve fotoğrafları bu konuya atmayın.Buda erkeğim bunun yaşı ve ırkı nedir