@Selçuk YÜKSEL , @CazadoR1717 , @BeautiBird
Yorumunuz nedir olur derin derin nefes alma halsizlik kabariklik
Yorumunuz nedir olur derin derin nefes alma halsizlik kabariklik
Doğrudur kestim hocam sabah 10 damla ile başlayım dedim sabah uçtu baya bir sonra sağlam kustu 2 gibi çıktım şimdi geldim biraz durgun bizde de hastalık var çok dikkat edemedim şimdi elimle dal darı yulaf yediriyorumDediğim gün kesmiş miydiniz powerchol ü ? Tepkisi ne olmuştu kesince ?
Tamamdır hocam ilk defa korkuttu çünkü beni bu kadar halsiz kabarık iştahsız görüyorum iki üç gün vermiyorum toplasın kendini diye sırf su mu devam edeyim eletrolit vs vereyim miPowerchol ü kesin o zaman acaba alerji mi yaptı bilemiyorum. Sizin gibi yardımcı olduğum kullanan 4-5 kişi var ilk sizin kuşta tepki oldu. Birkaç gün vermeyelim bakalım tepkisi ne olacak. Sonra bir daha başlarız yine aynı tepkiyi verirse tamamen bırakırız.
Tamamdir hocam teşekkür ediyorumProbşyotik ve elektrolitle devam![]()
Tamam bozuk falan değil o zaman. Kokusu böyle bozuk kavun ve gazyağı karışımı gibi mi ?Direk sitesinden aldım hocam powermax sayfasindan son kullanma tarihi 03/26
Doğrudur hocam gaz yağı gibi kokuyor sanki hafiftenTamam bozuk falan değil o zaman. Kokusu böyle bozuk kavun ve gazyağı karışımı gibi mi ?
Bizde Powerchol a ilk başladığımızda bir kaç gün kabarık durdu,suyu içtikten sonra daha da kabarık oluyordu.İlk birkaç gün su içmesi ve iştahıda azalmıştı.Doğrudur hocam gaz yağı gibi kokuyor sanki hafiften
Aynen öyle oldu hocam bir iki gun ara vereyim triflucan sonrasi başladım 25 gündür ilaç takviye vs biraz toplasın kendiniBizde Powerchol a ilk başladığımızda bir kaç gün kabarık durdu,suyu içtikten sonra daha da kabarık oluyordu.İlk birkaç gün su içmesi ve iştahıda azalmıştı.
Sizde de mi kusma olayı var hocam sorun neydi faydası oldu muPowerchol 18.günümüz,başka kullandığımız ilacın 26 sanırım.Tadına bakmadım ama kokusu benim için ağır.Ama bu süreçte probiyotik ve elektrolit devam edin.Bunlar doz ayarlaması yapıldığı sürece zararı olmayan takviyeler.(Powerchol e ek probiyotik ve elektrolit te kullanıyoruz şuan.)
Miniğimin iştahsız olduğu zamanlarda bazen saat başı,bazen de 2-3 saatte bir yemliği önüne uzatıp yediriyordum(5-6 ancak yiyordu) o yerinden kıpırdamadan çoğunlukla aynı yerde duruyordu.
Su içme durumu nasıl?
Bizde durum biraz daha farklı.Sizde de mi kusma olayı var hocam sorun neydi faydası oldu mu
Anladım hocam bir kaç gün toparlasın tekrar başlarım hocamBizde durum biraz daha farklı.
Kullandığınız takviyeleri bizimde kullandığımızı ve doz ayarlamasıyla uzun süre kullanabileceğinizi belirtmek için yazdım.